Etusivu‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

19.5. Kauden avaus Kahvisaaressa ja 3.6. Joutjärvellä

lähettänyt Pj Jukka Karvanen Vesisamoilijat 10.5.2019 klo 1.11   [ 10.5.2019 klo 10.34 päivitetty ]

Sunnuntaina 19.5. Kauden avaus Kahvisaaressa

Vesisamoilijat järjestää keväisen melontakauden avauksen viehättävässä Kahvisaaren miljöössä sunnuntaina 19.5.2019 kello 12-15. Tapahtumassa saat tietoa Vesisamoilijoiden kesän toiminnasta ja kursseista, ohjelmassa lajiesittelyä, pelastusnäytöksiä ja melontakokeiluja.

Voit kokeilla seuran kalustoa omatoimisesti maksutta tai  varaa etukäteen ohjatun melontakokeilun verkkokaupasta, jossa tutustutaan nopeasti melonnan perustekniikkaan eli eteenpäin melontaan ja kääntymiseen. Jos harkitset melontakurssille osallistumista tai muuten vain haluat ohjatun melontakierroksen, tämä on sinua varten.

Suomen melontamuseon ovet avoinna.

Tapahtumassa melontatarvikkeita myymässä Welhonpesä ja Bear&Waters. Ota ennakkoon yhteyttä liikeisiin, jos haluat varmistaa, että kaipaamasi tuote on mukana.

Tapahtumassa mukana myös Sun-Sup ja Partio-Aitta.

Tervetuloa kaikki melonnasta kiinnostuneet.

Maanantaina 3.6. Kauden avaus Joutjärvellä

Nuorison kausi avataan maanantaina 3.6. klo 17-20 Joutjärvellä Vellamo melontastadionilla. Tervetuloa Möysän rantaan tutustumaan seuran nuorisotoimintaan sekä kokeilemaan retki- ja ratamelontaa maksutta. Tapahtuma on osa Vesijärvi-viikkoa. Paikalla nuorisovastaava kertomassa kesän lasten ja nuorten toiminnasta. 


Tapahtumassa mukana myös Sun-Sup.

Comments