Etusivu‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

2016 Iltaretket ja tekniikkatorstait

lähettänyt Pj Jukka Karvanen Vesisamoilijat 5.6.2016 klo 3.55   [ 5.6.2016 klo 20.54 päivitetty ]
Aloitamme ohjatut torstain iltaretket 9.6.2016 ja jatkamme vähintään elokuun loppuun. Poikkeuksena Tekniikatorstai-illat ja juhannusaatonaatto.

Tekniikkatorstait klo 18-19:30/20 Kahvisaaressa iltamelontahintaan.
26.5. Kajakin kallistaminen ja ohjailuliikkeet
16.6. Pelastautumisharjoitus

7.7.  Eskimoharjoitus

28.7. Eskimoharjoitus

11.8. Pelastautumisharjoitus

Tekniikkatorstait on Senjan vetämiä tekniikkakoulutuksia jäsenille.

Iltaretkillä melotaan rauhallista vauhtia ryhmässä ja ne suuntautuvat Vesijärven sataman, Myllysaaren, Selkäsaaren tai Enonsaaren suuntaan sääolosuhteista riippuen, niin että aikaa melontaan käytetään 2-2,5 h/ilta. Lähtö Kahvisaaresta kello 17:30, tule valitsemaan kajakki ajoissa ennen lähtöä. Iltaretket toimivat erittäin hyvänä melontakunnon ja -tekniikan vahvistajana esim. aikuisten peruskurssin käynneille. Tule mukaan – tarvittaessa vuokraat kajakin iltamelontaan a 10 eur (aukko), jos sinulla ei ole kaluston käyttöoikeutta.

Iltaretkien ilmoittautumisessa ja niihin liittyvässä tiedottamisessa kokeillaan tänä vuonna Osallistujat-verkkopalvelua. Mukaan Iltaretkelle voi liittyä ilmoittautumatta paikan päällä Kahvisaaressakin, mutta ilmoittautumalla edellisenä päivänä varmistat retken toteutumisen ja muutokset ja esimerkiksi sään takia tapahtuvat peruutukset ilmoitetaan ilmoittautuneille.

Kaikkia Iltaretkille tuloa suunnittelevien toivotaan liittyvän "Vesisamoilijat Retket" joukkueeseen. Käytämme samaa palvelua myös Uimahallivuorojen kanssa eli jos sinulla on jo tunnus, liity vain Vesisamoilijat Retket
joukkueeseen salasanalla: kahvisaari

Joukkueesen voi liittyä rekisteröimällä oman tunnuksen ja kirjautumalla sillä palveluun. Tämän jälkeen voit liittyä joukkueeseen esimerkiksi alla olevan Kalenterin tapahtuman Liity linkillä:


Joukkueeseen liittymiseen vaaditta salasana on: kahvisaari
Voit lukea myös tarkemman osallistujat.com ohjeen.
Jos jotain kysyttävää, ota yhteyttä retki@vesisamoilijat.fi.Comments