Etusivu‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Harraste- ja retkimelontakysely 2014

lähettänyt Retki Vesisamoilijat 7.4.2014 klo 8.02   [ 14.4.2014 klo 11.54 päivitetty ]
Haluamme kehittää Vesisamoilijoiden toimintaa ja sitä varten haluamme saada palautetta parhailta asiantuntijoilta eli jäseniltämme tai niiltä, jotka harkitsevat jäseneksi liittymistä. Seurassamme on yli neljäsataa jäsentä, osa aloittaa juuri melontaharrastusta melontakurssilla tai omatoimisesti ja osa on melonut jo vuosia. Tavoitteenamme on tarjota kaikille jäsenille kiinnostavaa toimintaa ja mahdollisuutta nauttia melontaharrastuksesta. Haluasimme, että melontakurssin jälkeen on helppoa tulla mukaan muuhun toimintaa ja on mahdollisuus kehittää itseä melojana omassa tahdissa.

Tämä kysely keskittyy harraste-, kunto- ja retkimelontaan eli on kiinnostuksesi sitten iltamelonnat, opetustuokiot, pitemmät retket, harrastat melontaa terveysliikuntana tai nautit vain luonnosta meloen. Pyrimme selvittämään mistä seuran toiminnoista vastaajat ovat kiinnostuneet ja minkälaisista lisäaktiviteeteista oltaisiin kiinnostuneita, milloin toiminnalle on kysyntää ja ketkä ovat valmiita osallistumaan toiminnan järjestelyihin. 

Lomakkeen täyttö vaatii 5-15 minuuttia.

Vastaa mieluiten 27.4.2014 mennessä. Kyselyn tuloksista tulee infoa Kauden avauksessa toukokuun 17. päivänä ja seuran tiedostuskanavien kautta.


Jos kysyttävää kyselystä tai muusta toiminnoista, ota yhteyttä retki(ät)vesisamoilijat.fi.
Comments