Etusivu‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

#hellevuokraus Some-kilpailu

lähettänyt Pj Jukka Karvanen Vesisamoilijat 29.7.2018 klo 2.22   [ 29.7.2018 klo 8.15 päivitetty ]
Seuraa Vesisamoilijoita Facebookissa https://www.facebook.com/vesisamoilijat.fi/ ja Instagramissa.https://www.instagram.com/vesisamoilijat/
ja osallistu siellä #hellevuokraus some-kilpailun.


Vesisamoilijat Instagram ja Facebook #hellevuokraus-kilpailun säännöt

1. Järjestäjä
Vesisamoilijat ry
 
2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun ja palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki 18-vuotiaat, Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

3. Kilpailuaika
Kilpailuun voi osallistua 29.7.–2.8.2018

4. Kuinka osallistua kilpailuun
Instagram kilpailuun voi osallistua seuraamalla @vesisamoillijat profiilia Instangramissa ja jakamalla Instagramissa kuvan julkisella profiililla hashtageilla @vesisamoilijat #hellevuokraus  (osallistujalla on tässä tapauksessa oltava Instagram-tili). Facebook kilpailuun voi osallitua kommentoimalla hellevuokraus Facebook -postausten kommenttikenttään (osallistujalla on tässä tapauksessa oltava Facebook-tili). Kommenttien tulee olla hyvän tavan mukaisia – asiattomat kommentit eivät osallistu arvontaan. Kampanja ei ole millään tavalla Instagramin tai Facebookin rahoittama, tukema tai ylläpitämä.

5. Kilpailusta poissulkeminen ja järjestäjän vastuu
Järjestäjä pidättää oikeuden poissulkea osallistujia kilpailusta tai arvonnasta. Poissulkemiseen johtavia syitä ovat esimerkiksi näiden virallisten sääntöjen vastainen toiminta, tai se, että kilpailija ei täytä osallistumiskelpoisuutta. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä virallisia sääntöjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää kilpailun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syitä mainitsematta. Järjestäjä käyttää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos kilpailua ei voida toteuttaa asianmukaisesti säännöissä mainitulla tavalla. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa, jos oikeudelliset tai todelliset syyt näin vaativat.

6. Palkinnot ja niiden arvonta
Palkintona ilmainen iltamelonta kahdelle. Palkinto lunastettava kauden 2018 aikana. Facebook- ja Instagram-kilpailussa erilliset palkinnot. Voittajat arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken 3.8.2018.

7. Palkinnon luovutus
Voittajille arvonnan jälkeen 4.8.2018 mennessä henkilökohtaisesti Instagramin / Facebookin välityksellä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden päivän kuluessa ensimmäisestä yhteydenotosta, palkinto arvotaan uudestaan.

8. Palkinnon vastaanottaminen, vastuuvapaus ja oikeudet
Palkinnon toteutukseen liittyvät riskit, kuten vakuutusten ottaminen, kuuluvat voittajalle. Arvontaa koskee Suomen laki. Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon.

9. Henkilötietojen käyttö
Osallistujan antamat henkilötiedot säilytetään vain kilpailun järjestämistä varten Instagramissa ja Facebookissa. Henkilötietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen, ellei osallistujan kanssa muuta sovita. Kysymyksissä otattehan yhteyttä sähköpostiin tiedotus(ät)vesisamoilijat.fi

Comments