Etusivu‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Jäsentiedote: Kesäkuu 2019

lähettänyt Pj Jukka Karvanen Vesisamoilijat 23.5.2019 klo 3.15   [ 1.6.2019 klo 23.24 päivitetty ]
Kausi saatiin avattua Kahvisaaressa runsaan osanoton myötä. Kiitoksen kaikille mukana olleille.

Yleistä:

Avainmuutokset

Tarkennusta avainten vaihtoinformaatioon. Kahvisaaren yksityisvajan avain ei vaihdu: Avainten vaihto täytyy tehdä niillä käyttöoikeuden haltijoilla, joilla on ollut mustapäinen vuokravajan avain. Jatkossa uudella avaimella kuljetaan ainoastaan keskiovesta. Lukkosarjoitusten jäljiltä joidenkin yksityisvajan avain ei käy enään Kahvisaaren vessaan. Jos on tarvetta päästä vessaan, vessan avain löytyy ykstyisvajasta vajakirjan yläpuolelta. Muista palauttaa avain takaisin käytön jälkeen. Jos et kerinnyt Kahvisaareen vaihtamaan avainta, etkä pääse Joutjärven kauden avaukseen, ota yhteyttä Vesa Liuskaan rata(ät)vesisamoilijat.fi tai 040-5585636.:

Kahvisaaren aukiolojat

Kahvisaaren melontavuokraus on jälleen auki:

Maanantai, Keskiviikko ja Perjantai: 10:00-15:00
Tiistai ja Torstai 10:00-19:30
Viikonloput suljettu

Tulevia tapahtumia:

3.6. Kauden avaus Joutjärvellä

Nuorison kausi avataan maanantaina 3.6. klo 17-20 Joutjärvellä Vellamo melontastadionilla. Tervetuloa Möysän rantaan tutustumaan seuran nuorisotoimintaan. Tapahtumassa voi kokeilla melontaa, sekä tutustua pohjaeläimiin ja näkösyvyysmittauksiin. Paikalla on myös ympäristöneuvonta-auto Kaisla sekä Salpausselkä Geopark –hankkeen edustus. Kaupunginarkkitehti Anne Karvinen-Jussilaiselta voi kysellä Joutjärven lähialueen suunnittelusta ja kaavoituksesta sekä projektipäällikkö Kati Komulaiselta geopark-projektista.
Tapahtuma on osa Vesijärvi-viikkoa. Lisäksi mukana Sun`Sup esittelemässä SUP-lautailua.

Kahvisaaren vuokravajan ja Joutjärven kuntosalin lukot vaihtuvat, tapahtumassa voit vaihtaa sinulla olevan avaimen uuteen.

        15.6 ja 20.7. Päiväretket Hännyssaareen seuran jäsenille.

Lähtö Kahvisaaresta 10:00

Melomme Hännyssaareen, jossa pidämme ruoka- ja lepotauon ennen Kahvisaareen palaamista. Matka yhteen suuntaan on noin 15km ja vastaa Isosaaren kiertoa.

29.6. Ironman triathlonin - turvaryhmä

Seuramme on myös tänä vuonna mukana Sibeliustalon rannassa 29.6. järjestettävän 1900 osanottajan Ironman triathlonin uintiosuuden turvaryhmässä.  Ilmoitaudu  pj(ät)vesisamoilijat.fi, jos pääset mukaan.

6.-7.7. Rata SM I + Suomen Cup

Ratamelonnan SM osa 1 järjestetään Joutjärvellä heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna (6-7.7). Tapahtumaan tarvitaan talkooväkeä mm. tulospalveluun, kioskiin, makkaran- ja letunpaistoon. Vesillä tapahtuvaan toimintaan kaivataan veneenkuljettajia, lähetysponttoonille kiinnipitäjiä, veneisiin pelastushenkilöstöä. Kilpailujen arvioitu kesto 8.30-16.00 mutta ponttooni ei ole käytössä enää iltapäivällä kun on pitkien matkojen lähtöjä.

Ennen kilpailuja tapahtuvaa toimintaa on lähtö ponttoonin kasaaminen ja sen siirto järvelle, ratojen läpikäynti (poijusten tarkastus ja mahdollinen vesikasvuston poisto radoilta). Kisojen jälkeen ponttoonin siirto takaisin rantaan ja sen purkaminen poiskuljetusta varten.

Tehtäviin tarvittava opastus annetaan ennen kilpailuja. Talkoolaisille on tarjolla ruokaa ja juomaa. Pienikin työpanos auttaa! Ilmoittaudu joko sähköpostilla osoitteeseen rata(ät)vesisamoilijat.fi tai puhelimella Vesa Liuskalle 040-5585636.

        12.-14.7. Melontaretki Päijänteen Kansallispuistoon

Seuran jo perinteeksi muodostunut Päijänneretki Mainiemi (Padasjoki) – Kelvenne (Päijänteen kansallispuisto) – Mainiemi saa jälleen jatkoa. Retki on suunnattu aloittelijoille tai vähän meloneille. Tämä on loistava tilaisuus toteuttaa kahden yön melontaretki turvallisessa ympäristössä hyvän porukan kanssa. Retkellä harjoitellaan melonnan perustekniikoita sekä retkeilytietoutta ja samalla nautitaan vesielementistä ja kansallispuistomaisemasta. Majoittuminen tapahtuu teltoissa ym. majoitteissa. Lisätietoja retki@vesisamoilijat.fi ja http://www.vesisamoilijat.fi/toiminta/ohjatut-melontaretket/paijanne-2019

Apua kaivataan:

Apuohjaajaksi kursseille, junnujen iltamelontoihin ja melontakouluihin

Vesisamoilijoiden Joutjärven kauden avaus maanantaina 3.6. kaipaa apukäsiä.

Apuohjaajia kaivataan myös kursseille, nuorison iltamelontoihin ja melontakouluihin! Ilmoittaudu jos haluat appariksi :) Pyrimme antamaan kaikille mahdollisuuden osallistua kesällä kursseille ja muuhun Vesisamoilijoiden toimintaan. Ensisijaisina apuohjaajina toimivat seuran koulutetut melontaohjaajat sekä työharjoittelijat.
Jos olet kiinnostunut olemaan mukana lasten ja nuorten toiminnassa laitathan viestiä.

Laittakaa viestiä jos pääset tulemaan avuksi.
Nuorison yhteystiedot nuoriso@vesisamoilijat.fi tai puhelimella numeroon 044 2416790
Koulutus koulutus@vesisamoilijat.fi ja puhelimella 040 4120374

Seuran Web-sivu uudistus

Seuran web-sivut kaipaavat uudistusta ja projekti on jo aloitettu. Operaatio kaipaa kuitenkin lisätekijöitä, jotta se saataisiin vietyä loppuun asti. Ota yhteyttä pj(ät)vesisamoilijat.fi , jos sinulla on mahdollisuutta osallistua tähän uudistukseen.

Comments