Etusivu‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Jäsentiedote: Tammikuu 2019

lähettänyt Pj Jukka Karvanen Vesisamoilijat 9.1.2019 klo 10.24

Uimahallivuorot


Uimahallivuorot alkavat sunnuntaina 13.1. remontoidussa Kivimaan uimahallissa. Altaalle pääsemme sunnuntaisin kello 19:30 ja vuoro loppuu 21:30, jolloin tavarat pitää olla palautettuna paikoilleen parvelle.
Lasten hallivuorojen aikana lapset etusijalle ensimmäisen tunnin ajan.

Uimahallivuoroille ovat tervetulleita kaikki jäsenet harjoittelemaan melontataitoja lämpimään ympäristöön. Uimahallivuorot ovat ilmaisia seuran jäsenille. Seuran ulkopuoliselta kokeilukerta 10€. Kevään tekniikkaopetuksista ja leikkimielisistä poolopeli vuoroista tiedotamme erikseen.

Uimahallivuoroista ja peruutuksista tiedottamista varten on Whatsapp ryhmä. Kuka tahansa jäsen voi liittyä jäsensivuilla olevan linkin kautta:
https://vesisamoilijat.sporttisaitti.com/jasensivut/
(Linkki ei ole julkisilla sivuilla, jotta ryhmään ei liity asiattomia henkilöitä tai roskapostittajia.)

Tunnus on sähköposti, johon seuran tiedotteet tulevat ja jos salasanaa ei muista, voi uuden tilata kirjautumissivulta.

Lisätietoa retki(ät)vesisamoiijat.fi

Lasten hallivuorot


Lasten hallivuoro on aina joka toinen sunnuntai startaten heti tänä sunnuntaina 13.1. klo 19.30 - 20.30. Ensimmäisellä kerralla pidetään hauskaa ja tutustutaan kalustoon ja varusteisiin mitä hallilla on käytössä. Voisimme pitää palaverin ennen puljausta Kivimaan uimahallin kahviossa klo 19.00. Käydään läpi tulevat hallivuorot, toimintatavat ja mietitään mitä tulevilla hallivuoroilla haluamme tehdä. Hallille tullaan aina ajoissa ja valmiina vesille ollaan heti 19.30. Vuoro on lyhyt, joten kaikki aika on käytettävä hyväksi.

Lisätietoa nuoriso(ät)vesisamoilijat.fi

Liiton uutiskirje

Liitto julkaisee Melonta Soutu lehden jatkajana Retki- ja virkistysmelonnan tilattavaa uutiskirjettä. Tilauslinkki oheisen sivun alalaidassa:
http://uutiskirje.smsl.fi/a/s/28427513-a1aef29a39517c314549258994b3dd14/240387

Tonnarilista

Perinteiset Tonnarilistat tullaan julkaisemaan uutiskirjeessä. Jos olet melonut, viime vuoden aikana yli tuhat kilometriä, ilmoita tietosi sähköpostilla retki(ät)vesisamoilijat.fi 15.1.2019 mennessä, jotta voimme lähettää ne koottuna eteenpäin.

Jäsenmaksu ja jäsenkirjeet

Virallinen jäsenkirje ja jäsenmaksulasku lähetetään helmikuun puolivälissä. Odota uutta jäsenmaksun kanssa, että saat laskun mukana uuden viitenumeron. Ennen laskujen lähetystä lähetämme myös jäsentietojen tarkistuksen sähköpostitse, jossa voit päivittää muuttuneet tietosi.
Comments