Etusivu‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Kevättiedote - Huhtikuu 2017

lähettänyt Pj Jukka Karvanen Vesisamoilijat 22.4.2017 klo 9.41
Kevät tulee vauhdilla. Enonselkä on vapautunut jäistä ja Joutjärvelläkin on jo paljon sulaa. Tässä tietoa seuran kevään aktiviteeteista.

Vesisamoilijoiden Verkkokauppa https://vesisamoilijat.mycashflow.fi

Kesän melontakurssien ilmoittautuminen tapahtuu ostamalla kurssi Vesisamoilijoiden verkkokaupassa: https://vesisamoilijat.mycashflow.fi
Auta kurssien markkinointia, kerro kursseista tutuillesi ja jaa oheista Facebook viestiä omalle aikajanallesi  https://www.facebook.com/vesisamoilijat.fi/posts/1319126578157001

Facebook-ryhmä Melomaan - Lahti https://www.facebook.com/groups/melomaanlahti/

Melonta porukassa on aina kivempaa ja turvallisempaan. Liity ryhmään ja laita viestiä, jos olet lähdössä melomaan ja kaipaat seuraa tai lähde muiden mukaan melomaan.

Ohjaajakurssi

Järjestämme ohjaajakurssin seuran jäsenille. Ota yhteyttä koulutus(ät)vesisamoilijat.fi, jos olet kiinnostunut osallistumaan kurssille tai jos olet kiinnostunut tulemaan ohjaajaksi tai apuohjaaksi kesän tilaisuuksiin tai kursseille.

23.4. Viimeinen uimahallivuoro ja tavaroiden tyhjennys

Kevään viimeinen uimahallivuoro on 23.4. Kivimaan remontin takia kaikki meidän tavarat pitää tyhjentää hallista. Vuoro alkaa kello 19:30. Voit osallistua joko talkoisiin tai vuorolle ja talkoisiin. Ilmoita Jukalle pj(ät)vesisamoilijat.fi / 040 7579315 jos pääset osallistumaan tyhjennystalkoisiin.

6.5. Kahvisaaren Talkoot 

Järjestelyä, pientä korjausta ja haravointia periaatteella saari kuntoon kauden avaukseen. Talkoot aloitetaan kello 9 ja lopetellaan iltapäivällä kello 14 aikoihin. Talkoolaisille tarjolla kahvia, ruokaa ja virvokkeita. 

13.5. Vesijärvimelonta Neljän seuran voimin

Sipoon kanoottiklubi ja Porvoon Kanotklubben Wiking on kutsuttu melomaan Lahteen. Tule mukaan melomaan ja tutustumaan uusiin kanssaharrastajiin niin Meloja-seurasta kuin Vesisamoilijoista. Melontamatkan pituus on noin 20 kilometriä. Lisätietoja Ella Soininen, luonnonkiharoita(ät)gmail.com.

19.-21.5 Portugalin Montenor-O-Velhossa ja 26.-28.5. Unkarin Szegedissä 

Pauliina Polet mukana ratamelonnan maailmancupeissa.

21.5. Kauden avaus Kahvisaaressa

Kausi alkaa sunnuntaina 21.5 klo 12-15 Kahvisaaressa. Silloin voit tulla tutustumaan seuran kalustoon ja tehdä tuttavuutta muiden melojien kanssa. Ovet ovat avoinna Suomen Melontamuseoon ja kesän melontakurssien ohjaaja on paikalla. 

Avauksessa on mukana myös melontavälineiden myyjiä. Jos tiedät tarvitsevasi heiltä jotain – varmistat haluamasi tuotteen tulon Kahvisaareen ottamalla suoraan yhteyttä myyjiin.

Welhonpesä: www.welhonpesa.fi info@welhonpesa.fi 09-8798 886
Bear&Water: www.bearwater.fi Sale@bearwater.fi 010-4236900

27. - 28.5 Retki Oravareitillä

Toivio - Kuhakoski yht. noin 38 km Sopii hyvin ensimmäiseksi virtaavan veden ja "koski"-retkeksi. Perusmelontataidot riittävät virtaavan veden kokemusta ei tarvita. Kivaa virtapätkää runsaasti. Reitti on suojainen, hyvät taukopaikat, yötä ollaan  Sulkavan Oravanpesät leirintäalueella.

Comments