Etusivu‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Kevättiedote 2016

lähettänyt Pj Jukka Karvanen Vesisamoilijat 6.5.2016 klo 9.10   [ 6.5.2016 klo 10.38 päivitetty ]

1         Jäsenasioita

1.1        Jäsenrekisteri

Kevään aikana olemme saaneet hyvin päivityksiä jäsenrekisterissä oleviin tietoihin. Jos et saanut infoa kevättiedoteesta sähköpostiisi, on sähköpostiosoitteesi vielä puutteellinen. Siinä tapauksessa ota yhteyttä osoitteeseen jasen(ät)vesisamoilijat.fi ja päivitä yhteystietosi.

Omien jäsentietojen tarkistaminen ja muuttaminen onnistuu http://www.vesisamoilijat.fi/jasenyys sivun Jäsen­tietojen päivitys linkin kautta.

1.1.1       Avaimet

Jos olet luopumassa vaja- tai kaappipaikasta tai käyt­tö­­oikeudesta, palauta avain Kauden avaukseen 15.5. tai ota yhteyttä jäsenrekisterin hoi­­ta­jaan jasen(ät)vesisamoilijat.fi tai teksti­viestillä nume­roon 045 169 1227 ja sovi avaimien palauttamisesta.

1.1.2       Vajapaikkatiedot

Kahvisaaren yksityisvajan paikanhaltijoiden tietojen tarkistamiseksi kanootteihin jaetaan alkukesän aikana tietojen tarkistuslomake. Jos tiedoissa on puutteita tai virheitä, palauta lomake korjattuna Kahvisaaren kioskin postilaatikkoon tai lähetä korjatut tiedot jasen(ät)vesisamoilijat.fi.

1.2        Jäsenkysely seuratoiminnasta

Haluamme tarjota seurana sellaista toimintaa, millä on kysyntää ja mihin seurasta löytyy halukkaita toiminnan pyörittämiseen. Toivomme jäseniemme vastaavan sähköpostilla lähetettävään kyselyyn siitä, mitä seuratoimintoja käyttää, mitä kokee muuten tärkeänä ja missä tapahtumissa voisi toimia mukana järjestämässä.

2         Toimintaa

2.1        Lasten ja nuorten toiminta

2.1.1       Kesän nuorten melontaillat

Lasten ja Nuorten melontaillat alkavat Joutjärvellä kesäkuussa kahtena iltana viikossa. Lisäinfoa melontailloista ja muista tapahtumista Lasten ja Nuorten Melontakauden Avauksessa Joutjärvellä, Vellamo Melontastadionilla Torstaina 2.6.2016 kello 17-19.

2.1.2       Kesän kursseja lapsille ja nuorille

  • Lasten (7-11v) melontakurssi, klo 10-12, 13. –  17.6., Joutjärvi
  • Lasten (12-16v) melontakurssi, klo 13-15, 13. – 17.6., Joutjärvi
  • Perhemelontakurssi, 27 – 30.6., Kahvisaari

2.2        Harrastemelonta

2.2.1       Kaluston käyttöoikeus

Voit lunastaa vielä kaluston käyttöoikeuden maksamalla 70 € käyttämällä jäsennumeroa viitteenä. Jos sinulla ei ole Kahvisaaren vuokravajan avainta, voit lunastaa sen 40 € avainpanttia vastaan.

2.2.2       Torstain Iltaretket

Torstain Iltaretket alkavat 9.6. ja jatkuvat läpi kesän (poislukien 23.6.) aina 25.8. saakka. Kokoon­tuminen Kahvisaareen klo 17.30. Ilmoittautumalla iltaretkelle etukäteen varmistat, että saat tietoa, jos retkessä tehdään muutoksia esimerkiksi perutaan uhkaavan ukonilman takia. Ilmoittautumisohje web-sivuilla iltaretkien alkaessa.

2.2.3       Suomi Meloo Kanoottiviesti 2016

Suomi meloo järjestetään 11. - 17.6.2016 reitillä Keuruulta Tampereen ja Valkeakosken kautta Päijänteelle päättyen Padasjoelle. Joukkueeseen voi ilmoittautua Timo Riikoselle puh. 0400 498 618 tai timo.riikonen1(ät)gmail.com

2.2.4       Kesän retket

Viikonloppuretki Päijänteen kansallispuistoon järjes­tetään 1.-3.7.2016. Retki soveltuu niin melonnan juuri aloittaneille kuin pidempää meloneillekin.  Muista tapahtumissa seuraa ilmoittelua Facebookissa ja webissä.

2.2.5       Kesän kursseja

Melonnan peruskurssien lisäksi aikuisille tarjolla Kahvisaaressa 8. – 10.8.2016 Jatkokurssi, jolla syvennetään melontataitoja ja suoritetaan melonnan taitotesti. Jatkokurssilla opitaan asioita avovesimelonnasta ja syvennytään turvallisuus­taitoihin peruskurssia enemmän.

Koskikurssista on tullut kyselyä vaikka sitä ei ole kurssiaikataulussa. Kiinnostaisiko osallistua koskikurssille tai lyhyempään koskimelonnan tutustumispäivää, laita viestiä koulutus(ät)vesisamoilijat.fi, niin koitetaan järjestää sopivaa koski-aktiviteettia halukkaille.

3         Kesän tapahtumia

7.5. Kahvisaaren Talkoot  

Järjestelyä, pientä korjausta ja haravointia periaatteella saari kuntoon kauden avaukseen. Talkoolaisille tarjolla kahvia, ruokaa ja virvokkeita. Jos olet paikalla jo klo 9:00 – varaat itsellesi parhaat työvälineet ja pidät niitä tarvittaessa koko päivän.

9.5. Ohjaajatapaaminen

Kesän kurssivastaavana toimii Senja Greijus ja hänet tavoittaa sähköpostilla koulutus(ät)vesisamoilijat.fi ja puhelimella 040 412 0374. Senjalla on pitkin kevättä, kesää ja syksyä tarvetta kaiken tasoisille apuohjaajille ja päteville tuuraajille erilaisiin melontaan liittyviin hommiin. Mm. kurssien pitoon, ryhmämelotuksiin, koululaismelontoihin, lasten melontoihin, tapahtumiin...

Jos koet, että voisit toimia ohjaaja tai apuohjaajana melontatilaisuuksissa, ota yhteyttä Senjaan tai tule maanantaina 9.5. kello 17:00 Kahvisaareen. Keskustelemme kesän kuvioista ja halukkaat voivat pyörähtää melomassa.

10.5. Sail Lahti

Sail Lahti tiistaina 10.5. Myllysaaressa. Ohjelmassa on mm. purjehdusta, kumiveneajelua, melontaa sekä järvipelastustoimintaa. Koululaistapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Tapahtuma päättyy kaikille avoimiin jatkoihin kello 17-20, jonne kaikki ovat tervetulleita. Vapaapääsy!

http://www.lahdenpurjehdusseura.fi/junioritoiminta/sail-lahti/

15.5. Kauden avaus Kahvisaaressa (HUOMIOI MUUTTUNUT PÄIVÄ)

Kauden avaus ja HSKG Eskot Kahvisaaressa sunnuntaina 15.5. kello 10-15.

Katso erillinen uutinen aiheesta.

2.6.  Lasten ja Nuorten Melontakauden Avaus

Lasten ja Nuorten Melontakauden Avaus Joutjärvellä, Vellamo Melontastadionilla Torstaina 2.6.2016 kello 17-19

Katso erillinen uutinen aiheesta.

11.6. Splash Games Water festival - Lahden maauimalassa

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Splash Games Water Festival tarjoaa Lahden Maauimalan yleisölle mahtavan vesiliikuntafestivaalin, josta ei vauhtia, huumoria ja tunnelmaa tule varmasti puuttumaan.

Altaassa ovat kisaamassa mm. Jari ”Bull” Mentula, Toni Nieminen, Jani Sievinen, Brädi, Lahden Pelicans, FC Lahti, Lahti Basketball sekä Lahden Hiihtoseura. Tule kannustamaan oma suosikkisi voittoon heille oudoissa lajeissa. http://www.splashgames.fi/

13. – 14.8. Ratamelonnan nuorten pohjoismaiden mestaruuskilpailut

Vellamo Stadionilla Joutjärvellä järjestettävissä kilpailussa mukana sarjat 16-, 18- ja 21-vuotiaille.

Tilaisuuteen tarvitaan talkooväkeä mm. tulos­palveluun, pelastushenkilöstöä, veneen­kuljettajia, rantamyyntiin, ruokajakeluun Möysän koululla ja päivystäjäksi koululle (24 h). Ilmoittaudu sähkö­postilla osoitteeseen rata(ät)vesisamoilijat.fi tai Vesa Liuska 040-5585636

 

Ċ
Pj Jukka Karvanen Vesisamoilijat,
6.5.2016 klo 9.10
Comments