Etusivu‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Melontakauden päättäjäiset Kahvisaaressa la 28.9

lähettänyt Turvallisuuspäällikkö Vesisamoilijat 25.9.2013 klo 6.15   [ päivittänyt 25.9.2013 klo 6.15 Retki Vesisamoilijat ]

Vesisamoilijoiden kauden päättäjäiset eli lipunlasku järjestetään Kahvisaaressa lauantaina 28.9 alkaen kello 15:00. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet jaostosta, iästä ja melontakilometreistä riippumatta.

Päärakennus sekä sauna on varattuna meille. Klo 15-18 välisena aikana on järjestettyä ohjelmaa niin aikuisille kuin lapsille. Yhdessäolo jatkuu ja saunan löylyt kutsuvat kello 18 jälkeen. Luvassa muun muassa kiperä tietovisa, hupaisaa yhteistoimintaa, leikkimielinen mutta kilpailuhenkinen kisailu sekä tietenkin lipunlasku. Myös huomionosoituksille annetaan tilaa ja kaudesta –tai mistä tahansa, voi antaa palautetta, kehitysehdotuksia tai kehuja VESA:n palauteboxiin.

Myös kesäkuvakisan voittaja julkistetaan. Jos et ole vielä äänestänyt kuvakisassa, tee se seuran Facebook-sivun albumissa "Kesäkuvakisa 2013".

Tapahtumaan tilataan ruoka ja kahviakin on tarjolla. Tilaisuus ei maksa seuran jäsenelle mitään! Paikan iloisesta porukasta ja ruokapöydästä saat itsellesi ilmoittautumalla Jukalle sähköpostitse osoitteeseen: jukka.hama@phnet.fi . Voit ilmoittautua myös FB:n tapahtumasivulla
klikkaamalla Liity -painiketta. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 25.9. mennessä.

Tervetuloa Kivimaan uimahallivuoroon alkaen su 29.9

Talvimelontakausi alkaa Kivimaan uimahallissa su 29.9 klo 19.30-21.00 ja sen jälkeen joka sunnuntaina kevääseen asti (paitsi juhlapyhinä). Koski- ja poolokalustoa siirretään uimahalliin. Kaikki melontavarusteet on pestävä huolellisesti uimahallissa ennen käyttöä. Lisätietoa Kahvisaaressa la 28.9. 

Comments