Etusivu‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Päijänne-retki ja Tekniikkatorstait

lähettänyt Retki Vesisamoilijat 16.6.2015 klo 12.27   [ 29.6.2015 klo 22.10 päivitetty ]

Melontaretki Päijänteen kansallispuistoon 3.-5.7.

Viime vuosina kelpo suosion saanut melontareissu Mainiemi (Padasjoki) - Kelvenne (Päijänteen kansallispuisto) - Mainiemi saa jatkoa. Retki on suunnattu aloittelijoille tai vähän meloneille, voit lähteä myös esimerkiksi lapsen kanssa kaksikolla. Tämä on loistava tilaisuus toteuttaa kahden yön melontaretki turvallisessa ympäristössä hyvän porukan kanssa. Retkellä harjoitellaan melonnan perustekniikoita sekä retkeilytietoutta ja samalla nautitaan vesielementistä ja kansallispuistomaisemasta.

Aikataulu: PE kokoontuminen Kahvisaaressa klo 16:30, paluu SU Kahvisaareen n. klo 16
Retken luokitus: helppo
Melotut päivämatkat : 8-14km/ päivä

Esite / Ilmoittautuminen

Huom. lapsille ja nuorille (alle 19 v) retki on ilmainen aikuisen seurassa ja lapsijäsenille kalustokin on käytettävissä ilmaiseksi kaikilla seuran retkillä.

Padasjoen Yömelonta ja retki Päijänteen kansallispuistoon

Kokeneemmat melojat HUOM! Padasjoen Latu järjestää yömelonnan Kelventeelle samana perjantaina kello 19:00 alkaen. Voit lähteä mukaan pelkkään yömelontaan tai liittyä yömelonnan jälkeen retkikuntaan. Tällä ryhmällä voimme tehdä pidempiä päiväetappeja lauantaina ja sunnuntaina.  Ei osanottomaksua, tarvitaessa kajakin kuljetusmaksu ja vuokra.

Ilmoittautuminen

Tekniikkatorstait

Tarkoitus viettää ilta meloen tekniikkaopastuksen kera ja päätteeksi saunomista sekä evästelyä. Vesillä opetustuokiot kestävät noin 17:30-19:00, jonka jälkeen iltaa jatketaan vapaamuotoisesti.


  Ajankohta   Aihe
To 25.6.Iltaretken yhteydessä harjoitellaan rantautumista erilaisiin rantoihin
To 13.8.Eskimot


Toistaiseksi esitetty oheisia aiheita. Jos mielessä muita aiheita, ottakaa yhteyttä koulutus(ät)vesisamoilijat.fi. Yritämme järjestää vielä lisää.

Comments