Etusivu‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Su 24.5. kello 10-15 Kauden Avaus Kahvisaaressa

lähettänyt Retki Vesisamoilijat 21.5.2015 klo 11.32

Vesisamoilijat viettää 65. toimintavuotta ja Kauden avauksessa Kahvisaaressa melonnasta ja vesillä liikkumisesta kiinnostuneille esitellään seuran toimintaa. Samalla mahdollisuus kokeilla kajakkeja ja inkkarikanoottia yksin tai kaverin kanssa - myös SUP-laudat testattavissa. Luontopolku tehtävärasteineen odottaa. Suomen melontamuseo on auki ja sisältä löytyy mm. Sylvi Saimon v. 1952 käyttämä kajakki. VPK:kin on mukana palonsammutus tehtävärastilla.

Avauksessa myös Welhonpesä – www.welhonpesa.fi melontavälineitä myymässä. Jos tiedät tarvitsevasi heiltä jotain tai haluat testata tiettyä kajakkia – varmistat haluamasi tuotteen tulon Kahvisaareen ottamalla ”welhoon” suoraan yhteyttä info@welhonpesa.fi  tai puh. 09-8798 886.

Kutsu myös tuttusi tutustumaan avoimien ovien myötä rentoon kesälajiin -melontaan. Seura haluaa tuoda lajin aloittamisen helppouden yleiseen tietoisuuteen; kaiken lähtökohtana on turvallisuus ja perustaitojen omaksuminen oikealla asenteella. Koska ihmiset ovat eri kokoisia – löytyy seuran valikoimista isommillekin melonnan harrastajalle oikean kokoinen kanootti. 

Comments