Etusivu‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Jäsentiedote: Toukokuu 2019

lähettänyt Pj Jukka Karvanen Vesisamoilijat 1.5.2019 klo 8.10   [ 10.5.2019 klo 10.32 päivitetty ]

Melontavedet ovat jo auennut ja tässä infoa tulevista tapahtumista.

4.5. Kahvisaaren Talkoot  

Järjestelyä, pientä korjausta ja haravointia periaatteella saari kuntoon kauden avaukseen. Talkoot aloitetaan 4.5. kello 9 ja lopetellaan iltapäivällä kello 14 aikoihin. Talkoolaisille tarjolla kahvia, ruokaa ja virvokkeita.

        11.5. Unelmien liikuntapäivä Pikku-Vesijärvellä 10-14

Järjestämme melontapisteellä: melontakokeilua, varusteisiin tutustumista ja vinkkejä melonnan harrastamiseen. Jos pääset mukaan järjestelyihin, ota yhteyttä Timo Riikonen puh. 0400 498 618

19.5. Kauden avaus Kahvisaaressa

Kausi avataan sunnuntaina 19.5. klo 12-15 Kahvisaaressa. Silloin voit tulla tutustumaan seuran kalustoon ja kokeilemaankin miten melontataidot talven jäljiltä ovat säilyneet ja tehdä tuttavuutta muiden melojien kanssa.

Tapahtumassa mukana Welhonpesä ja Bear&Waters. Ota ennakkoon yhteyttä liikeisiin, jos haluat varmistaa, että kaipaamasi tuote on mukana.

Kahvisaaren vuokravajan ja Joutjärven kuntosalin lukot vaihtuvat, tapahtumassa voit vaihtaa sinulla olevan avaimen uuteen.

24.-26.5. Retki Isojärven kansallispuistoon

Yhteisretki Tampereen Vihurin kanssa pieneen erämaiseen kansallispuistoon katselemaan ja kuuntelemaan kevättä.  Lähtö perjantaina iltapäivällä ja paluu sunnuntaina illalla. Lisätietoja Web-sivuilla ja ilmoittautumiset 19.5. mennessä pj(ät)vesisamoilijat.fi.

3.6. Kauden avaus Joutjärvellä

Nuorison kausi avataan maanantaina 3.6. klo 17-20 Joutjärvellä Vellamo melontastadionilla. Tervetuloa Möysän rantaan tutustumaan seuran nuorisotoimintaan sekä kokeilemaan retki- ja ratamelontaa maksutta. Tapahtuma on osa Vesijärvi-viikkoa. Paikalla nuorisovastaava kertomassa kesän lasten ja nuorten toiminnasta.

Kahvisaaren vuokravajan ja Joutjärven kuntosalin lukot vaihtuvat, tapahtumassa voit vaihtaa sinulla olevan avaimen uuteen.

29.6. Ironman triathlonin - turvaryhmä

Seuramme on myös tänä vuonna mukana Sibeliustalon rannassa 29.6. järjestettävän 1800 osanottajan Ironman triathlonin uintiosuuden turvaryhmässä.  Ilmoitaudu  pj(ät)vesisamoilijat.fi, jos pääset mukaan.

6.-7.7. Rata SM I + Suomen Cup

Ratamelonnan SM osa 1 järjestetään Joutjärvellä heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna (6-7.7). Tapahtumaan tarvitaan talkooväkeä mm. tulospalveluun, kioskiin, makkaran- ja letunpaistoon. Vesillä tapahtuvaan toimintaan kaivataan veneenkuljettajia, lähetysponttoonille kiinnipitäjiä, veneisiin pelastushenkilöstöä. Kilpailujen arvioitu kesto 8.30-16.00 mutta ponttooni ei ole käytössä enää iltapäivällä kun on pitkien matkojen lähtöjä.

Ennen kilpailuja tapahtuvaa toimintaa on lähtö ponttoonin kasaaminen ja sen siirto järvelle, ratojen läpikäynti (poijusten tarkastus ja mahdollinen vesikasvuston poisto radoilta). Kisojen jälkeen ponttoonin siirto takaisin rantaan ja sen purkaminen poiskuljetusta varten.

Tehtäviin tarvittava opastus annetaan ennen kilpailuja. Talkoolaisille on tarjolla ruokaa ja juomaa. Pienikin työpanos auttaa! Ilmoittaudu joko sähköpostilla osoitteeseen rata(ät)vesisamoilijat.fi tai puhelimella Vesa Liuskalle 040-5585636.

Seuran Web-sivu uudistus

Seuran web-sivut kaipaavat uudistusta ja projekti on jo aloitettu. Operaatio kaipaa kuitenkin lisätekijöitä, jotta se saataisiin vietyä loppuun asti. Ota yhteyttä pj(ät)vesisamoilijat.fi , jos sinulla on mahdollisuutta osallistua tähän uudistukseen.

 

Comments