Etusivu‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Uusi jäsenrekisteri

lähettänyt Pj Jukka Karvanen Vesisamoilijat 11.2.2016 klo 9.37   [ 11.2.2016 klo 12.09 päivitetty ]

Seuran jäsenrekisteri on kaivannut kehittämistä ja osalla jäsenistä yhteystietona meillä on vieläkin pelkästään katuosoite. Tiedonkulun ja yhteydenottojen helpottamiseksi pyrkimyk­se­nämme on saada jäsenrekisteriin kaikkien jäsenten sähköpostiosoitteet ja matka­puhelin­numerot. Nämä tiedot ovat vain hallituksen nimeämien pääkäyttäjien saatavilla, eikä seura luovuta näitä tietoja eteenpäin.

Siirrymme Web-pohjaiseen jäsenrekisteriin, jossa käyttäjä itse voi käydä päivittämässä omia yhteys­tietojaan. Siellä näkyvät myös vaja- ja kaappi­paikka­tiedot, mutta näissä tiedoissa olevista virheistä sinun pitää ottaa yhteyttä jäsenrekisterin­hoitajaan.

Toivomme, että kaikki jäsenet kävisivät tarkistamassa omat tietonsa ja samalla muut­tamassa oman salasanansa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä jäsenrekisteriä hoitavaan Jukka Hämäläiseen sähköpostilla osoitteeseen jasen@vesisamoilijat.fi tai tekstiviestillä numeroon 045 169 1227.

 Jäsentietojen päivitys

Olemme lähettäneet sähköisen jäsentietojen tarkistuspyynnön jäsenille, joiden sähköposti­osoite on ollut jäsenrekisterissä. Viestin mukana olevien linkkien avulla voit kuitata tiedot oikeaksi tai korjata tiedot. Muista tallentaa korjatut tiedot. 

Tietojen muuttamin onnistuu myöhemminkin Jäsen­tietojen päivitys linkin kautta. Sivuilla kirjaudutaan omalla sähköpostilla ja salasanalla. Jos et muista salasanaa, voit tilata kirjautumissivulta uuden salasanan.

Jos et ole saanut sähköpostiisi jäsentietojen tarkistuspyyntöä, jäsenrekisterissä ei ole ollut sähköpostiosoitetta tai tieto on ollut vanhentunut. Sisään kirjautusohjeet tässä tilanteessa löytyy vuoden 2016 Jäsentiedotteesta.

Avaintiedot

Helpottaaksemme paperivihkoissa olevan avainrekisterin tietojen siirtämistä jäsenrekisteriin, toivomme, että kirjaat myös hallussasi olevien avaimien tiedot jäsenrekisteriin.

Vaihtoehdot:

Punttisali (Joutjärven kuntosalin  avain)

Yksityisvaja (Kahvisaaren yksityisvajan avain)

J/123 (Käyttöoikeusavain, kirjoita mustassa osassa oleva tunnus)

Esimerkiksi: Punttisali, J/123

Comments