Jäsenyys


Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä liittymislomakkeen. Jäsenhakemuksen hyväksymisen jälkeen sinulle lähetetään lasku jäsenmaksun suorittamiseksi.  Tarkista maksut Jäsenhinnastosta. 

Molemmissa melontakeskuksissamme on tarjolla jäsenistölle kanootti- ja varustepaikkoja. Kahvisaaren kanoottipaikkojen ja kaappien tilannetiedustelut; Timo Vilja vajamestari@vesisamoilijat.fi / 044-062 1939. Joutjärvellä rajallinen määrä paikkoja, tilannetiedustelut Vesa Liuska / rata@vesisamoilijat.fi.

Kaluston käyttöoikeudella jäsen voi itse meloa vapaasti seuran kalustolla Kahvisaaressa ja Joutjärvellä.


Jäsenmaksun maksaminen

Seura lähettää laskun vuotuista jäsenmaksua varten helmikuun aikana. Käytä maksuissa laskussa olevaa viitenumeroa. Viitenumeroa käyttämällä maksut kirjautuvat automaattisesti jäsenrekisteriin. Käytä samaa viitenumeroa myös kauden aika tekemissä lisämaksuissa. Aina maksaessasi lisämaksuja, lähetä maksuerittely jäsenrekisterin hoitajalle jasen@vesisamoilijat.fi,  jotta osaamme kohdistaa maksut oikein.


Omien yhteystietojen  päivitys 

Omia yhteystietoja voi muokata jäsensivujen kautta. Sivuilla kirjaudutaan omalla sähköpostilla ja salasanalla. Jos et muista salasanaa, voit tilata kirjautumissivulta uuden salasanan. Jos sähköpostisi ei ole seuran tiedoissa tai muuta kysyttävää, ota yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan jasen@vesisamoilijat.fi.

Jäsenedut

  • Kaluston vuokrahinnoista 50 % alennus (henkilökohtainen)
  • Kuntosali Vellamo Melontastadionilla
  • Uimahallin melonta-allasvuorot talvikaudella veloituksetta
  • Toimitsija- ja ohjaajakoulutusta veloituksetta
  • Oikeus vuokrata kanoottipaikka seuran kanoottivajasta
  • Oikeus ostaa vuosittainen käyttöoikeus seuran kalustoon

Nuorisojäsenille (alle 19v)

  • Nuorisojäsen (alle 19v) saa kalustonkäyttöoikeuden ja luvan käyttää ilmaiseksi seuran kalustoa melonnan valmennus- ja koulutustilaisuuksissa sekä seuran retkillä. 
  • Nuorisojäsenen jäsenmaksu (80€) sisältää kesän ohjatun melontatoiminnan sekä muina vuodenaikoina kuntosalitoimintaa ja melontavuoron joka toinen viikko Kivimaan uimahallissa.