Jäsenyys‎ > ‎

NuorelleJärjestämme lasten ja nuorten melontakouluja joka kesä. lapset voivat osallistua huoltajan kanssa myös perhekursseillemme. Lisää tietoa melontakouluista ja perhemelontakursseista löydät täältä https://vesisamoilijat.mycashflow.fi/ 

Vesisamoilijat järjestävät kesällä 2019 melontakouluja Joutjärven melontastadionilla. Melontakoulut ovat suunnattu 8-13 vuotiaille uimataitoisille lapsille ja nuorille. Melontakoulussa opetellaan melonnan perusteita sekä tutustutaan melontakalustoon.

Melontakoulun kesto on 8 tuntia ja opetus tapahtuu kolmena peräkkäisenä päivänä. Aiempaa kokemusta melonnasta tai seuran jäsenyyttä ei tarvita. Melontakoulut täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujamäärä on max. 12 osallistujaa per melontakoulu.

Melontakoulun jälkeen lapsilla on mahdollisuus liittyä seuraan jäseneksi. Juniorijäsenille on tarjolla ohjattua toimintaa ympäri vuoden. Kesäisin melontaharjoituksia viikottain Joutjärvellä sekä järjestetämme melontaretkiä ja muuta hauskaa toimintaa, talvisin melontaa tukevaa oheisharjoittelua sekä uimahallivuoroja.

Video viime kesän 2018 melontakoulusta:

YouTube-videoJos kuulut jo johonkin urheiluseuraan, melonta on mainio harjoitusmuoto ylävartalon kehittämiseksi. Vesisamoilijat on tehnyt yhteistyötä hiihtäjien, uimareiden ja monen yksilölajien edustajien kanssa. Ehdota valmentajallesi että opettelisitte uuden oheisharjoittelumuodon, joka kehittää hyvin myös yleistä koordinaatiota, tasapainoa ja lihaskestävyyttä. Tervetuloa mukaan!