Melontaseuramme‎ > ‎

Melontaneuvokset ja kunniapuheenjohtaja

 
Melontaneuvos                         
Vuosi

YRJÖ HÄMÄLÄINEN    NRO 2     1991
ARVO KORKKINEN      NRO 9     2003
JORMA HONKALA       NRO 10    2004
Melontaneuvokset vasemmalta: Arvo Korkkinen, Yrjö Hämäläinen, Jorma Honkala

Melontaneuvokset vasemmalta:
Arvo Korkkinen, Yrjö Hämäläinen,
Jorma Honkala Vesisamoilijoilla on kolme Melontaneuvosta, johon muut seura eivät Suomessa ole yltäneet. Suomen Kanoottiliitto nimittää Melontaneuvokset seurojen anomuksesta, ennalta määrättyä korvausta vastaan. Melontaneuvoksia on nimitetty kaikkiaan 11, joista no 1 on kirjattu Kaj Leideniuksen muistorahastolle. Ensimmäinen varsinainen Melontaneuvos on Veisamoilijoiden Yrjö Hämäläinen.

Yrjö Hämäläinen on seuran kunniapuheenjohtaja, Jorma Honkala ja Arvo Korkkinen ovat seuran kunniajäseniä.

Kunniapuheenjohtaja

Kunniapuheenjohtaja Yrjö Hämäläinen on perustajajäsen ja erittäin pitkäaikainen puheenjohtaja. Hänen johtamana seuramme nousi yhdeksi Suomen parhaista ja monipuolisimmista melontaseuroista. 

Yrjö Hämäläisen pitkäjänteinen työ melonnan edistämiseksi on huomioitu ja tunnustettu kansainvälisesti.  Vuonna 2004 Hämäläinen palkittiin Kansainvälisen kanoottiliiton (ICF) kongressin toimesta toiseksi korkeimmalla kunnianosoituksella eli Badge of Merit - tunnustuspalkinnolla, joka oli ICF:n historiassa vasta 16. Harvoin myönnettyä huomionosoitusta oli todistamassa Tukholman kongressissa 108 jäsenmaan edustajaa, joista Suomen kanoottiliiton edustajana kongressissa oli mukana Risto Lehtinen.  ICF:n kongressi päätti palkinnon myöntämisestä yksimielisesti.