Palvelut‎ > ‎

Melontakokeilut

Yksityishenkilöt pääsevät kokeilemaan melontaa toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin tiistaisin ja torstaisin iltamelonnoissa klo 17-20 edulliseen hintaan Kahvisaaressa. Paikalla on  henkilö ohjaamaan ensikertalaisia vesille turvallisesti heille parhaiten sopivalla kalustolla.

Lasten ja nuorten ohjatut melontaillat järjestetään kesällä 2019 tiistaisin ja torstaisin klo 17.30 -19.00. Melontaillat ovat ensisijaisesti seuran nuorisojäsenille Joutjärvellä Vellamo melontastadionilla. Melonnasta kiinnostunut lapsi tai nuori voi tulla kokeilemaan melontaa melontailtoina. Ilmoitathan tulostasi etukäteen nuorisovastaavalle joko sähköpostitse nuoriso@vesisamoilijat.fi tai puhelimella 044 2416790

Ryhmien melontakokeilut ovat oppilaitoksille, yrityksille tai yhteisöille suunniteltuja koulutus- ja virkistystapahtumia. Oppilaitokset melovat ensisijaisisesti Joutjärvellä Vellamo melontastadionilla ja muut ryhmät Kahvisaaren melontakeskuksessa. Melontataitoinen ryhmän jäsen voi ehkä toimia apuvetäjänä, jolloin ryhmä säästää toisen vetäjän kustannuksissa. 

Katso palvelukuvaukset tarkemmin 
Yritysten ja yhteisöjen hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti tarvittavien palvelujen perusteella hinnaston mukaan. Yksityishenkilöiden kokeilut toteutetaan voimassaolevan hinnaston mukaisesti.


Comments