Palvelut‎ > ‎

Melontakokeilut


2018 iltamelonnat alkavat 29.5.2018. Yksityishenkilöt pääsevät kokeilemaan melontaa toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin tiistaisin ja torstaisin iltamelonnoissa klo 17-20 edulliseen hintaan Kahvisaaressa. Paikalla on  henkilö ohjaamaan ensikertalaisia vesille turvallisesti heille parhaiten sopivalla kalustolla.

Vuokraus sujuu joustavasti kun maksat iltamelonnan etukäteen FI8156121120544694, näytä kuitti vuokraajalle (sähköinen tai paperi)
Lasten ja nuorten melontailta järjestetään kesällä 2018 maanantaisin ja keskiviikkoisin Joutjärvellä Vellamo melontastadionilla.

Ryhmien melontakokeilut ovat oppilaitoksille tai yrityksille tai yhteisöille suunniteltuja koulutus- ja virkistystapahtumia. Oppilaitokset melovat ensisijaisisesti Joutjärvellä Vellamo melontastadionilla ja muut ryhmät Kahvisaaren melontakeskuksessa. Melontataitoinen ryhmän jäsen voi ehkä toimia apuvetäjänä, jolloin ryhmä säästää toisen vetäjän kustannuksissa. 

Katso palvelukuvaukset tarkemmin 
Yritysten ja yhteisöjen hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti tarvittavien palvelujen perusteella hinnaston mukaan. Yksityishenkilöiden kokeilut toteutetaan voimassaolevan hinnaston mukaisesti.

Melontakokeilua

Comments