Palvelut‎ > ‎

Oppilaitoksille

Melontakokeilut vedetään toistaiseksi seuran harrastajien toimesta talkoovoimin. Kysy tarjousta. Emme voi kuitenkaan taata, että saamme järjestettyä ohjaajaa joka ajankohdalle.


Vesisamoilijat ry tarjoaa Päijät-Hämeen alueen oppilaitoksille melontakokeilumahdollisuutta Vellamo melontastadionilla Lahdessa.

Oppilaitosten melonta on turvallinen tapa tutustua monipuoliseen melontaan esimerkiksi liikuntatunneilla tai liikuntapäivänä. Melontakokeilut kestävät n. 90 min. Sisältö on seuraavanlainen:
  • Maissa turvaohjaistus, tutustuminen varusteisiin ja perustekniikkaan ohjaajan opastuksella.
  • Suojaisalla Joutjärvellä melontalenkki ja tekniikkaharjoituksia.
  • Erikoistoiveiden mukaan, jos esimerkiksi haluaa tutustua kanoottipooloon (vesipallon ja koripallon yhdistelmä), harjoitella enemmän melontatekniikkaa tai tehdä pidemmän melontalenkin ryhmässä. Tällöin myös aikaa tulee varata enemmän.
  • Melontaretki (2-3h) Vesijärvellä on mahdollinen ryhmälle joka on aikaisemmin suorittanut melontakokeilun.
Tyytyväisiä oppilaita melontakokeilussa
Tyytyväisiä oppilaita liikuntatunnin melontakokeilussa.

Koululaismelonta maksaa 5 €/oppilas ala-asteikäisiltä ja 8€/oppilas yläkoululaisilta ja sitä vanhemmilta. Maksun voi suorittaa käteisellä paikan päällä tai laskulla. Hinta sisältää kaluston (kajakki/kanootti, mela, aukkopeite, kelluntaliivit) ja opetuksen. Opettaja käy läpi melontakaluston vuokraukseen liittyvät asiakirjat ja allekirjoittaa vuokraussopimuksen. Opettajalle kalusto on ilmainen. Ryhmän minimikoko on 10 oppilasta.

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Oppilaat ovat kouluajalla opettajan vastuulla. Vesisamoilijat ry:llä on yhdistystoimintansa kattava järjestäjän vastuuvakuutus. Mikäli opettaja ei halua tai pysty toimimaan apuvetäjänä, maksullinen lisävetäjä korvaa opettajan työpanoksen myös 10 hengen ryhmässä.

Lisätietoja oppilaitosten melontakokeiluista saa sähköpostitse: nuoriso@vesisamoilijat.fi
Comments