Palvelut‎ > ‎

Yritykselle ja yhteisölle

Melomaan tai rantasaunaan, vai molemmat kerralla?

Yritysmelontaa

Sinä, jolle työhyvinvointi on tärkeää. Kaipaako organisaatiosi lepohetkeä tiukasta työrupeamasta? Haluatko palkita työntekijöitä hyvästä työstä? Tai haluatko vain viettää työkavereiden kanssa mukavan iltapäivän, tutustua terveelliseen melontaan ja Vesijärven kauniiseen luontoon?

Tarjoamme yrityksille ja työyhteisöille mahtavat puitteet virkistäytymiseen ja melonnan kiehtovaan maailmaan Lahden Kahvisaaressa, Niemen sataman kupeessa. Vesisamoilijat ry:n toimipisteessä on kaikki tarvittava melontavarustus niin pienille kuin isommillekin ryhmille. Arvola­rakennuksen yhteydessä on noin kymmenen hengen kokoustila sekä Suomen ainoa melontamuseo.

Ihastuttava rantasaunamme on myös käytettävissä. ­ Saunomaan mahtuu kerrallaan 4­-5 henkeä ja pieneen takkahuoneeseen kymmenisen henkeä. Suuremmille ryhmille tarjoamme käyttöön tunnelmallista, vanhaa päärakennusta, jossa on tilaa jopa 40 ihmiselle. 

Teemme sinulle tarjouksen virkistäytymistuokiosta, joka sisältää melonnan ohjausta ja melontaa toiveidesi mukaisesti. Vesijärvellä on mahdollisuuksia. Voimme mm. tutustua satamaan kanooteista käsin, tai meloa saareen evästauolle. Meloa voi vielä pitkälle syyskuun puolelle asti kauniissa, pimenevissä illoissa.

Tervetuloa rentoutumaan melonnan pariin! 

Voit jättää tarjouspyyntösi Vesisamoilijoiden nettilomakkeella välittömästi!

 
 
 


Comments