Toiminta‎ > ‎

Ohjatut melontaretket

Täydennyksiä tapahtumiin tulossa vielä kauden aikana.  Jos retki-ideoita, laita viestiä retki (a) vesisamoilijat.fi.

Lisätietoja melontaretkistä saat sähköpostilla osoittesta retki (a) vesisamoilijat.fi tai koulutus (a) vesisamoilijat.fi. 

Iltamelonnat


Nimi Ajankohta Kuvaus
Torstain iltamelonta25.5..-

Kuutamomelonnatsyksyn kuutamot
Päättäjäismelonta30.9.
Kauden päätöspäivänä kelistä riippuen mahdollinen yhteismelonta ennen tai jälkeen Lipunlasku-tilaisuuden.


Päiväretket

Pyrimme järjestämään vapaamuotoisia melontoja ja päiväretkiä kesän aikana. Informoimme retkistä täällä Web-sivulla ja Facebookissa. Jos ideoita, laita viestiä retki (a) vesisamoilijat.fi .


 Nimi  Ajankohta   Kuvaus
Vappumelonta (PadLa)ma 1.5.2017Padasjoen ladun Vappumelonta. Lisätietoja https://padasjoenlatu.org/melonta/
Vesijärvimelonta neljän seuran voiminla 13.5.2017Sipoon kanoottiklubi ja Porvoon Kanotklubben Wiking on kutsuttu melomaan Lahteen.Tule mukaan melomaan ja tutustumaan uusiin kanssaharrastajiin niin Meloja-seurasta kuin Vesisamoilijoista. Alustava suunnitelma on tutustua lauantaiaamuna ensimmäiseksi Kahvisaaren melontamuseoon. Melontareitti on Kahvisaari-Isosaari-Enonsaari (lounas) - Lahden satama (jälkkärit) - Kahvisaari. Melontamatkan pituus on noin 20 kilometriä. Lisätietoja Ella Soininen, luonnonkiharoita(ät)gmail.com

Pidemmät retket

Lähetä ehdotuksia mahdollisista kohteista osoitteeseen retki (ät) vesisamoilijat.fi.


 Nimi AjankohtaKuvaus Luokittelu
Oravareitti (26), 27- 28.5
Perhemelontaan sopiva virtareitti  ja vesiluontopolku. Melontamatkat lauantai  n. 20 km ja sunnuntai n. 18 km. Teltta- aitta- tai mökkimajoitus. Ei vaadi koskikokemusta - perusmelontataidot riittävät. Muovikalusto Lisätietoja ja ilmoittautumiset matti.rehtola(ät)gmail.com / 0440 79 54 24 ja Jukka Karvanen pj(ät)vesisamoilijat.fi / 040 7579315 Mökkimajoituksesta kiinnostuneet ota yhteyttä mahdollisimman pian Mattiin.
Reitillä on muutama kiva helppo koski. Kosket ja virtapaikat eivät vaadi koskitaitoja, mutta perusmelontataidot melonnasta on oltava.
Bifurkaatiomelonta (PadLa)27.5.2017 Padasjoen ladun Bifurkaatiomelonta. Lisätietoja https://padasjoenlatu.org/melonta/ 
Suomi Meloo


11.-17.6.201733. Suomi Meloo -kanoottiviesti melotaan 11.6. - 17.6.2017 reitillä Kuusamo - Ii Lisätietoa: Timo Riikonen puh:0400 498 618 tai timo.riikonen1 (ät) gmail.comHelppo - keskitaso. Osuudet ovat eripituisia ja tasoisia.
Perheretki Selkäsaareen 15.-16.7.2017Melomme rauhallisesti n.3,5km Selkäsaareen, jossa yövymme. Sään ja osallistujien mukaan voidaan ihastella myös muita Vesijärven kohteita. Lue lisää ja ilmoittaudu: Perheretki Selkäsaareen Todella helppo
Melontaretki Päijänteen kansallispuistoon 2017
 4.-6.8.2017
Tutustumme Päijänteen kansallispuistoon sekä retkimelonnan perusteisiin.
Lähdemme liikkeelle Padasjoen Mainiemestä ja vietämme kaksi yötä Päijänteen saarissa ja Kelventeellä. Tämä koulutusretki sopii myös ensikertalaisille. Lue lisää ja ilmoittaudu: Melontaretki Päijänteen kansallispuistoon 2017
 Helppo 1
Meriretki elokuuMerimelontaretki soveltuu peruskurssin käyneille. Päivämatkat hyvällä säällä ovat 8-20km ja kohde auki. Tuulisemmalla säällä mahdollistuu aallokkomelonnan harjoittelu.

Keskitaso                        

Muut tapahtumat

 Nimi Ajankohta   Kuvaus
Hanko Sea Kayak Gathering http://www.nilfinland.fi/hskg-16
 18.-20.8.2017Melontatapahtuma merimelonnasta kiinnostuneille. Pyrimme järjestämään yhteiskyytiä Hankoon. Ota yhteyttä retki (a) vesisamoilijat.fi , jos menossa Hankoon.

Retkijaoksen kalenteri