Kilpailutapahtuman toimitsijaksi

Toimitsijoita kilpailutapahtuman päätyttyä
Toimitsijoita kilpailutapahtuman päätyttyä

Vesisamoilijat järjestää vuosittain useita kilpailutapahtumia. Viime vuosina toimihenkilöitä ei ole ollut liikaa, vaan olemme joskus joutuneet pyytämään lähiseuroista apua onnistuneiden järjestelyiden takaamiseksi.

Jos olet kiinnostunut oppimaan uutta ja perehtymään kilpamelonnan haasteisiin, meillä on sinulle annettavaa. Vesisamoilijoilla on toimitsijarekisteri, johon voit kuvata osaamistaustaasi ja toivomuksia. Viikonlopun kilpailussa yhden tai puolikkankin päivän työpanos on tärkeä.

Toimisijat saavat seuran hienon toimitsijapaidan, kahvit ja ateriankin, jos sattuu olemaan ruoka-aikaan paikalla. Pyrimme järjestämään kesäiltana Kahvisaaressa toimitsijoille virkistävän tapaamisen, jossa on tarjolla hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa.

Sinun ei tarvitse olla Vesisamoilijoiden jäsen toimitsijana. Kukaan ei joudu uuteen tehtävään ilman perehdytystä. Vesisamoilijat tukee koulutustasi jos haluat saada itsellesi muutaman työrupeaman jälkeen melontatuomarikortin. Silloin saat pätevää ohjausta vaativampiin tehtäviin.

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi osoitteeseen rata(at)vesisamoilijat.fi. Otamme sinuun varmasti yhteyttä. 
Comments