Yhteystiedot‎ > ‎

Kahvisaaren melontakeskus

Kahvisaari sijaitsee Vesijärvellä, Niemen Venesataman sydämessä ja on ollut Vesisamoilijoiden hallinnassa useita vuosia. Kahvisaaressa on vuonna 1897 rakennettu tunnelmallinen päärakennus, jossa isommatkin ryhmät mahtuvat kokoontumaan. Päärakennuksen puolikuun muotoisesta eteisestä avautuu näkymä Vesijärvelle. Uudempi Arvola -rakennus soveltuu kokouksien järjestämiseen ja samojen seinien sisällä myös Suomen Melontamuseo pitää majaansa. Rantasaunaan mahtuu takkahuoneeseen noin 10 ihmistä ja saunomaan kerralla 4-5, lisäksi grillipaikka löytyy saunan pihalta. Kahvisaaressa on lisäksi mahdollisuus majoittumiseen Kainon Kammarissa, päärakennuksen sivuhuoneistossa.

Kahvisaaressa on vuokrakanoottien vaja, jossa kalustoa riittää käyttöön paljon. Retkiyksikköjä on monipuolinen valikoima, kaksikkokajakkeja on useampi ja muutama avokanoottikin valikoimasta löytyy. Myös neljä SUP-lautaa majailee vajassa suppailukokeilijoita odottaen ja soutuveneelläkin matkaa pääsee taittamaan. Lisäksi Kahvisaaressa on yksityisvaja, jossa yksityishenkilöt säilyttävät omia kajakkejaan. Melontavarusteiden vuokraajalle.

Tutustu Kahvisaaren melontamuseoon ja  vuokrattaviin tiloihin. Kahvisaari on viehättävä kaikkina vuodenaikoina. Katso arvistokuvia. Kahvisaareen löydät navigaattorin haulla "Kipparinkuja 15140 Lahti". Katso alla olevasta kartasta sijainti. Klikkaamalla osoitinta pääset Google Mapsin reittihakuun ja saat heti nähdä järkevimmän reitin perille.

KAHVISAAREN TILOJA VUOKRATAAN KESÄAIKANA 1.5-31.10. (poikkeuksena pilkkikisat, jolloin Arvola vuokrattavana)

Kahvisaari, Kipparinkuja, 15240 LahtiComments