Nuorisotoiminta

Tällä sivulla infotaan seuramme nuorisotoiminnasta. Katso nuorten melontakurssit ja koululaismelonnat kurssit ja ryhmämelonnat -sivulta.

Uutuutena: nuorisolle valmistuu clubihuone Vellamo Melontastadionin toimistoon, jossa nuoret ja vanhemmat voivat rentoutua ja hengailla yhdessä. ps.sukkapakko !

Nuoriso on jaettu harraste- ja rata / valmennusryhmään, jolloin pystymme tarjoamaan kaikille mielekästä tekemistä.

Harrasteryhmä on tarkoitettu niille, joilla ei ole kilpailullisia intressejä. Harrasteryhmässä on harjoituksia 2 x viikossa ympäri vuoden. Ryhmässä melotaan monipuolisesti eri melonnan lajeja, Joutjärvellä sekä Kahvisaaressa. Harrasteryhmän toimintaa ohjaavia arvoja ovat liikunnan riemu, yhdessä tekeminen ja hauskanpito.

Rataryhmä on tarkoitettu ratamelonnasta kiinnostuneille. Rataryhmän toimintaa ohjaavia arvoja ovat mielekäs tekeminen, monipuolinen harjoitteleminen, rohkea osallistuminen sekä hyvä ryhmähenki / ryhmässä toimiminen. Harjoituksia 2-4 x viikko. Nuorella ei tarvitse olla menestyksellisiä tavoitteita ollakseen osa rataryhmää. Osallistuminen on tärkeintä ja mukaan kannustetaan tulemaan kaikkia.

Rata/valmennusryhmä harjoittelevat samaan aikaan, määrättyinä päivinä.

Valmennusryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat harrastaa ratamelontaa tavoitteellisesti. Harjoituksia on 4-6 x viikossa ympäri vuoden. Kesällä valmennusryhmän tavoitteena on osallistua Suomen Cup-kilpailuihin sekä päätavoitteena NMK kilpailuihin. Valmennusryhmän toimintaa ohjaavia arvoja ovat mielekäs tekeminen, monipuolinen harjoitteleminen, rohkea osallistuminen ja itsensä ylittäminen sekä hyvä ryhmähenki / ryhmässä toimiminen. Valmennusryhmän harjoituksissa harjoitellaan asianmukaisella asenteella ja säännöllisesti ! Valmennusryhmän harjoitukset 4-6 krt. viikossa, riippuen nuoren tasosta ja iästä.

Nuorison päätavoite on NMK- kilpailut.

Rataryhmällä ja harrasteryhmällä omat WhatsApp ryhmät kaikkea tiedottamista ja kommunikointia varten.

Talvikauden 2021 harjoitusvuorot rataryhmällä ovat perjantaisin höntsäliikunta Möysän ala-asteella sekä harrasteryhmällä sunnuntaisin allaspulju Kivimaan uimahallilla. Ryhmiä jouduttu eriyttämään korona suositusten takia. Kesän toiminnot tarkentuvat lähempänä kesää.

Lisätietoja nuorisotoiminnasta nuoriso@vesisamoilijat.fi

Apujoukoille tarvetta

Nuorten vanhemmat ovat tervetulleita mukaan nuorisojaoston toimintaan.

Otamme kaikki kiinnostuneet ohjaajat ja apuohjaajat ilolla vastaan auttelemaan nuorisotoiminnan pyörittämisessä. Ilmoittautumiset apujoukkoihin nuoriso@vesisamoilijat.fi

Koronaohjeet nuorisotoimintaan

Nuorisotoimintaan koronaohjeet vaikuttavat seuraavasti:

  • Ei sairaana harkkoihin

  • Pesethän kätesi ennen ja jälkeen harjoitusten.

  • Jokaiselle jaetaan omat välineet jotka nimikoidaan ja niitä käyttää vain kyseinen henkilö.

  • Mikäli jotkin välineet ovat yhteiskäytössä, puhdistetaan ne ohjaajan johdolla käytön jälkeen. Seura on varannut Joutjärvelle tarkoitukseen puhdistusvälineitä.

  • Kaikkia mahdollisia lähikontakteja pitää välttää. Riittävä etäisyys tulee säilyttää harjoituksissa (2m). Otamme tämän harjoituksia suunnitellessa huomioon niin hyvin kuin mahdollista. Otathan sinäkin omassa toiminnassasi!

  • Vajaan ei kerralla kahta ihmistä enempää (voi olla käytännössä haaste, mutta kun kaikilla on omat välineet, pitäisi välineiden haku vajasta parin kanssa hoitua vikkelään ja porrastetusti)

  • Kuntosali ei ole käytössä.

  • Pukuhuoneita ei tule käyttää. Laittakaa jo kotona melontavaatteet päälle, jotta ennen harjoitusta ei tarvitse käyttää pukuhuonetta.

  • Edellytämme toimintaan osallistuvilta pyrkimystä toteuttaa näitä ohjeita sekä ohjaajan antamia ohjeita käytännössä.

Rata- ja valmennusryhmä 2021

Rata- ja valmennusryhmän pääohjaajana toimii Pasi Mäkelä (p. 040 5751941).

Ratamelontaryhmällä on oma whatsapp ryhmä viestintää varten ja siellä myös tiedotetaan harjoituksista.

Harrasteryhmä 2021

Harrasteryhmän ohjaajia ovat Manu Metsärinne, Sofia Pönkkä ja Riina Aho.

  • Talven toiminta 2021 on nyt koronan vuoksi vähäistä. Uimahallivuorot on peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi.

Harrasteryhmän viestintä tapahtuu olemassa olevan Nuorisotoiminta whatsapp ryhmän kautta.

Nuorisotoiminnan maksut 2021

Nuorisotoiminnan maksu on vuodelle 2020 100€ sekä valmennus- että harrasteryhmäläisille. Maksu sisältää jäsenmaksun sekä ohjatun toiminnan maksun. Ohjattuun melontatoimintaan kuuluu kesän säännöllisesti pyörivät melontaharjoitukset sekä talvella koulun salivuoro ja joka toinen viikko melontavuoro uimahallilla.

Tapahtumia

Joutjärven kauden avaus 2021

Kauden alkuun 31.5. järjestetään Joutjärven Kauden Avaus, jossa melontaharrastusta esitellään kiinnostuneille.