Nuorisotoiminta

Tällä sivulla infotaan seuramme nuorisotoiminnasta. Katso nuorten melontakurssit ja koululaismelonnat kurssit ja ryhmämelonnat -sivulta.

Nuorisotoiminnan tavoitteena vuodelle 2020 on jatkaa ja kehittää edelleen edellisen vuoden hyvää toimintaa. Kesällä nuoret jaetaan harraste- ja valmennusryhmään, jolloin pystymme tarjoamaan kaikille mielekästä tekemistä.

Harrasteryhmä on tarkoitettu niille, joilla ei ole kilpailullisia intressejä. Harrasteryhmässä on harjoituksia 1-2 x viikossa ympäri vuoden. Ryhmässä melotaan monipuolisesti eri melonnan lajeja. Harrasteryhmän toimintaa ohjaavia arvoja ovat liikunnan riemu, yhdessä tekeminen ja hauskanpito.

Valmennusryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat suuntautua ratamelontaan. Harjoituksia on 3-4 x viikossa ympäri vuoden. Kesällä valmennusryhmä osallistuu ratamelontakilpailuihin. Valmennusryhmän toimintaa ohjaavia arvoja ovat mielekäs tekeminen, monipuolinen harjoitteleminen ja rohkea osallistuminen ja itsensä ylittäminen. Nuorella ei tarvitse olla menestyksellisiä tavoitteita ollakseen osa valmennusryhmää. Osallistuminen on tärkeintä ja mukaan kannustetaan tulemaan kaikkia. Kuitenkin valmennusryhmässä harjoituksissa harjoitellaan asianmukaisella asenteella.

Kesän 2020 toiminnan tarkemmat harjoitusajankohdat ym. ilmoitetaan kevään aikana. Kesällä 2020 järjestetään kaikille seurakisoja, joista infotaan kilpailuinfo -osiossa.

Nuorille ja heidän huoltajilleen on oma WhatsApp ryhmä, laita viestiä jos haluat, että sinut lisätään ryhmään.

Lisätietoja nuorisotoiminnasta nuoriso@vesisamoilijat.fi tai 044 241 6790


Nuorisotoiminnan maksut 2020

Nuorisotoiminnan maksu on vuodelle 2020 100€ sekä valmennus- että harrasteryhmäläisille. Maksu sisältää jäsenmaksun sekä ohjatun toiminnan maksun. Ohjattuun melontatoimintaan kuuluu kesän säännöllisesti pyörivät melontaharjoitukset sekä talvella koulun salivuoro ja joka toinen viikko melontavuoro uimahallilla.

Tapahtumia

Joutjärven kauden avaus 2020

Nuorison kausi avataan maanantaina 1.6. klo 17-20 Joutjärvellä Vellamo Melontastadionilla. Tervetuloa Möysän rantaan koko perheen voimin tutustumaan seuran nuorisotoimintaan sekä kokeilemaan retki- ja ratamelontaa maksutta. Tapahtuma on osa Vesijärvi-viikkoa.