Nuorisotoiminta

Tällä sivulla infotaan seuramme nuorisotoiminnasta. Katso nuorten melontakurssit ja koululaismelonnat kurssit ja ryhmämelonnat -sivulta.

Uutuutena: nuorisolle valmistuu clubihuone Vellamo Melontastadionin toimistoon, jossa nuoret ja vanhemmat voivat rentoutua ja hengailla yhdessä. ps.sukkapakko !

Nuoriso on jaettu harraste- ja rata / valmennusryhmään, jolloin pystymme tarjoamaan kaikille mielekästä tekemistä.

Harrasteryhmä on tarkoitettu niille, joilla ei ole kilpailullisia intressejä. Harrasteryhmässä on harjoituksia 2 x viikossa ympäri vuoden. Ryhmässä melotaan monipuolisesti eri melonnan lajeja, Joutjärvellä sekä Kahvisaaressa. Harrasteryhmän toimintaa ohjaavia arvoja ovat liikunnan riemu, yhdessä tekeminen ja hauskanpito.

Rataryhmä on tarkoitettu ratamelonnasta kiinnostuneille. Rataryhmän toimintaa ohjaavia arvoja ovat mielekäs tekeminen, monipuolinen harjoitteleminen, rohkea osallistuminen sekä hyvä ryhmähenki / ryhmässä toimiminen. Harjoituksia 2-4 x viikko. Nuorella ei tarvitse olla menestyksellisiä tavoitteita ollakseen osa rataryhmää. Osallistuminen on tärkeintä ja mukaan kannustetaan tulemaan kaikkia.

Rata/valmennusryhmä harjoittelevat samaan aikaan, määrättyinä päivinä.

Valmennusryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat harrastaa ratamelontaa tavoitteellisesti. Harjoituksia on 4-6 x viikossa ympäri vuoden. Kesällä valmennusryhmän tavoitteena on osallistua Suomen Cup-kilpailuihin sekä päätavoitteena NMK kilpailuihin. Valmennusryhmän toimintaa ohjaavia arvoja ovat mielekäs tekeminen, monipuolinen harjoitteleminen, rohkea osallistuminen ja itsensä ylittäminen sekä hyvä ryhmähenki / ryhmässä toimiminen. Valmennusryhmän harjoituksissa harjoitellaan asianmukaisella asenteella ja säännöllisesti ! Valmennusryhmän harjoitukset 4-6 krt. viikossa, riippuen nuoren tasosta ja iästä.

Nuorison päätavoite on NMK- kilpailut.

Rataryhmällä ja harrasteryhmällä omat WhatsApp ryhmät kaikkea tiedottamista ja kommunikointia varten.

Talvikauden 2022-2023 harjoitusvuorot rataryhmällä ovat perjantaisin höntsäliikunta Möysän ala-asteella sekä harrasteryhmällä sunnuntaisin allaspulju Kivimaan uimahallilla. Kesän toiminnot tarkentuvat lähempänä kesää.

Lisätietoja nuorisotoiminnasta nuoriso@vesisamoilijat.fi

Apujoukoille tarvetta

Nuorten vanhemmat ovat tervetulleita mukaan nuorisojaoston toimintaan.

Otamme kaikki kiinnostuneet ohjaajat ja apuohjaajat ilolla vastaan auttelemaan nuorisotoiminnan pyörittämisessä. Ilmoittautumiset apujoukkoihin nuoriso@vesisamoilijat.fi 

Rata- ja valmennusryhmä 2023

Rata- ja valmennusryhmän pääohjaajana toimii Pasi Mäkelä (p. 040 575 1941).

Ratamelontaryhmällä on oma whatsapp ryhmä viestintää varten ja siellä myös tiedotetaan harjoituksista.

Harrasteryhmä 2023

Harrasteryhmän ohjaajia ovat Lotta, Helmi, Inka, Manu ja Pasi.

Harrasteryhmän viestintä tapahtuu olemassa olevan Nuorisotoiminta whatsapp ryhmän kautta. 

Nuorisotoiminnan maksut 2023

Nuorisotoiminnan maksu on vuodelle 2023 100€ sekä valmennus- että harrasteryhmäläisille. Maksu sisältää jäsenmaksun sekä ohjatun toiminnan maksun. Ohjattuun melontatoimintaan kuuluu kesän säännöllisesti pyörivät melontaharjoitukset sekä talvella koulun salivuoro ja joka toinen viikko melontavuoro uimahallilla.