Retket, talkoot, tapahtumat

Ohjatut melontaretket

Täydennyksiä melontoihin tehdään kauden aikana. Jos sinulla on retki-ideoita, laita viestiä retki(a)vesisamoilijat.fi.

Iltamelonnat

  • Torstaisin ohjattu iltamelontaretki klo 17:30 Kahvisaaresta. Järjestetään Kauden avauksesta vähintään elokuun loppuun.

  • Kuutamomelonnat loppukesästä

Pidemmät retket

  • Seura järjestää melontakaudella 2022 kolme retkeä, joista yksi soveltuu myös vähemmän meloneille, kuten juuri peruskurssin käyneille. Seuraa nettisivuja ja Facebook-sivujamme.

Tiistai- ja torstaimelonnat

Tiistai–Torstai Melonnat alkavat heti kauden avauksen jälkeen ja päättyvät syyskuun loppuun. Melonta näissä illoissa on omatoimista, ellet osallistu yhteismelontaan. Muista merkitä suorituksesi vuokravajan seinässä 17:00-20:00 välisenä aikana olevaan listaan. Kauden päättyessä kolme parasta ti-to melojaa palkitaan osanotto kertojen perusteella.

Torstain yhteismelonnat melotaan läpi kesän. Lähtö tapahtuu Kahvisaaresta kello 17:30, tule valitsemaan kajakki ajoissa ennen lähtöä. Iltaretkillä melotaan rauhallista vauhtia ryhmässä 2-2,5 tuntia ja retket suuntautuvat Vesijärven satamaan, Myllysaaren, Selkäsaaren tai Enonsaaren suuntaan aina sääolosuhteista riippuen. Tarvittaessa vuokraat kajakin iltamelontaan á 10 € /aukko, jos sinulla ei ole kaluston käyttöoikeutta. Muut kuin jäsenet voivat tulla mukaan yhteismelontoihin 20 € hintaan. Yhteismelonnat ovat hyvä mahdollisuus meloa ryhmässä ja saada kokemusta melontaan omatoimiretkiä varten.Talkoot ja tapahtumat

Huom! Koronarajoitukset voivat aiheuttaa muutoksia tapahtumiin!

24.3.2021 Kevätkokous, Joutjärvi

Sääntömääräinen kevätkokous pidetään koronaohjeistuksista riippuen Vellamo -melontastadionin (Joutjärvi) kuntosalilla tai etänä keskiviikkona 24.3. klo 18:00. Katso tarkemmat tiedot ja osallistumisohjeet web-sivuilla julkaistavasta kokouskutsusta .

8.5.2021 Kevättalkoot, Kahvisaari

Järjestelyä, pientä korjausta ja haravointia periaatteella saari kuntoon kauden avaukseen. Talkoot aloitetaan lauantaina 8.5. kello 9 ja lopetellaan iltapäivällä kello 14 aikoihin. Talkoolaisille tarjolla kahvia, ruokaa ja virvokkeita.

16.5.2021 Kauden avaus, Kahvisaari

Kausi avataan sunnuntaina 16.5. klo 12-15 Kahvisaaressa. Silloin voit tulla tutustumaan seuran kalustoon ja kokeilemaan miten melontataidot talven jäljiltä ovat säilyneet ja tehdä tuttavuutta muiden melojien kanssa. Ovet ovat avoinna Suomen Melontamuseoon ja kesän melontakurssien ohjaajia on paikalla.

31.5.2021 Kauden avaus Joutjärvellä

Nuorison kausi avataan maanantaina 31.5. klo 17-20 Joutjärvellä Vellamo Melontastadionilla. Tervetuloa Möysän rantaan tutustumaan seuran nuorisotoimintaan sekä kokeilemaan retki- ja ratamelontaa maksutta.

3.7.2021 Ironman triathlonin - turvaryhmä

Seuramme on myös tänä vuonna mukana Sibeliustalon rannassa 3.7. järjestettävän 1500 osanottajan Ironman triathlonin uintiosuuden turvaryhmässä. Tavoitteena on saada 25-30 alusta vesille kajakilla tai muulla veneellä. Jos sinulla on kiinnostusta osallistua, ota yhteyttä pj@vesisamoilijat.fi.

10-11.7.2021 Ratamelonnan NMK kilpailut

Ratamelonnan nuorisomestaruuskilpailut järjestetään Joutjärvellä heinäkuun toisena viikonloppuna. Tapahtumaan tarvitaan talkooväkeä mm. ajanottoon ja tulospalveluun, kioskiin, makkaran- ja letunpaistoon. Vesillä tapahtuvaan toimintaan kaivataan henkilöstöä lähetysponttoonille, pelastusveneisiin ja veneenkuljettajiksi. Kilpailujen arvioitu kesto 9.30 -16.30. Tehtäviin tarvittava opastus annetaan ennen kilpailuja. Talkoolaisille on tarjolla ruokaa ja juomaa. Ennakkoon tehtävissä tapahtuma järjestelyissä tarvitaan myös talkoolaisia. Pienikin työpanos auttaa!

Kysy tehtävistä / ilmoittaudu joko sähköpostilla rata@vesisamoilijat.fi tai Vesa Liuska 040-5585636.

23.10.2021 Syystalkoot ja Kauden päätös (Lipunlasku), Kahvisaari

Syystalkoissa saari laitetaan talvikuntoon. Aamupäivä talkoillaan ja iltapäivällä jatketaan tapahtumaa päättäjäisten muodossa eli ohjelmassa kesän tapahtumien muistelua ja ansioituneiden palkitseminen. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet web-sivuilla ennen tapahtumaa.

24.11.2021 Syyskokous, Joutjärvi

Syyskokouksen päivämääräksi on sovittu keskiviikko 24.11.2021. Virallinen kutsu kokoukseen tulee seuran web-sivuille ja ilmoitustauluille.


Suomi Meloo 12. - 18.6.2021

Viime kesän Suomi meloo viesti on siirretty tälle kesälle. 36. Suomi meloo viesti järjestetään 12. - 18.6., jolloin pääsee nauttimaan melontatapahtumasta kesäkuun yöttömässä yössä. Reittinä Jyväskylä - Ruotsinpyhtää, lisätietoa www.suomimeloo.fi . Melojat ry ja Vesisamoilijat ry kokoavat yhteisen joukkueen. Viestissä joukkue meloo vuorotellen kaksikkokajakkia reitillä eteenpäin päivin ja öin 24 h. Mukana on myös yksikkökajakki. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan, ota yhteys Terhi Haapasaloon puh. 0400 938 208.

Seurakisat / Tiistaikisat