Jäsensivu

Jäsenenä Vesisamoilijoissa

Vesisamoilijoissa on jäseniä yhteensä yli 300. Toiset osallistuvat aktiivisesti yhteismelontoihin ja osa meloskelee mielummin itsekseen. Joku käy vain kuntosalilla ja toisille talkoot ja vajan seinustalla tarinoiden kertoilu on toiminnan sydän. Vesisamoilijat on iso seura, mutta porukkaan on helppo päästä mukaan. Molemmissa melontakeskuksissamme on tarjolla jäsenistölle kanootti- ja varustepaikkoja. Kahvisaaren kanoottipaikkojen ja kaappien tilannetiedustelut; Timo Vilja vajamestari@vesisamoilijat.fi / 044 062 1939. Joutjärvellä on rajallinen määrä paikkoja, tilannetiedustelut Vesa Liuska / rata@vesisamoilijat.fi.

Kaluston käyttöoikeudella jäsen voi itse meloa vapaasti seuran kalustolla Kahvisaaressa ja Joutjärvellä. Avainmaksun maksamalla melomaankin pääsee milloin tahansa. Suurin vuosittainen seuran jäseniä yhteen kokoava tapahtuma on Lipun Lasku eli kauden päättäjäiset Kahvisaaressa. Paljon mahtuu kaikkea muutakin vuoteen, tutustu toimintaamme tarkemmin retket, talkoot, tapahtumat -sivulta. Liitythän myös facebookissa seuramme jäsenryhmään!

Seurassamme on monenlaista toimintaa tarjolla jäsenille yhteismelonnoista tekniikkaopetuksiin ja talkoista yhteisöllisiin tapahtumiin.

Seurassamme nuorisotoiminta on ympärivuotista. Kesästä 2020 meillä pyörii valmennus- ja harrasteryhmät.

Uimahallivuorot

Uimahallivuoro on tällä hetkellä tauolla.

Seuran allasvuoro on sunnuntaisin klo 19:30-21:30 Kivimaan uimahallilla. Joka toinen viikko lasten allasvuoron ajan ovat vain lapset altaalla ensimmäisen tunnin ja aikuiset pääsevät altaaseen viimeiseksi tunniksi.

Allasvuorot alkavat vuonna 2020 4.10.. Lasten vuorot alkavat pyörimään 11.10. lähtien joka toinen sunnuntai, eli parittomina sunnuntaina.

Liity uimahallin WhatsApp ryhmään https://vesisamoilijat.sporttisaitti.com/jasensivut/ sivuilla olevan liittymislinkin avulla. Sivuille kirjaudutaan omalla sähköpostiosoitteella ja unohtuneen salasanan voi tilata kirjautumissivulta.

Uimahallissa harjoitellaan mm. pelastautumisharjoituksia ja eskimopyörähdyksiä ja välillä pelataan kanoottipooloa.

Osallistua voi kuka tahansa jäsen. Jokaisen on kirjattava käyntinsä kassalla olevaan nimilistaan.

Muistathan noudattaa uimahallin sääntöjä. Muista tulla ajoissa halliin, ulko-ovet menevät lukkoon klo 20.

Katso täältä voimassa oleva jäsenhinnasto

Jäseneksi liittyminen ja jäsenmaksun maksaminen

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä liittymislomakkeen. Jäsenhakemuksen hyväksymisen jälkeen sinulle lähetetään lasku jäsenmaksun suorittamiseksi. Tarkista maksut jäsenhinnastosta.

Jäsenmaksun maksaminen

Seura lähettää laskun vuotuista jäsenmaksua varten helmikuun aikana. Käytä maksuissa laskussa olevaa viitenumeroa. Viitenumeroa käyttämällä maksut kirjautuvat automaattisesti jäsenrekisteriin. Käytä samaa viitenumeroa myös kauden aika tekemissäsi lisämaksuissa. Aina maksaessasi lisämaksuja, lähetä maksuerittely jäsenrekisterin hoitajalle jasen@vesisamoilijat.fi, jotta osaamme kohdistaa maksut oikein.

Omien yhteystietojen päivitys

Omia yhteystietoja voi muokata jäsensivujen kautta. Sivuilla kirjaudutaan omalla sähköpostilla ja salasanalla. Jos et muista salasanaa, voit tilata kirjautumissivulta uuden salasanan. Jos sähköpostisi ei ole seuran tiedoissa tai muuta kysyttävää, ota yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan jasen@vesisamoilijat.fi.

Jäsenedut

  • Kaluston vuokrahinnoista 50 % alennus (henkilökohtainen)

  • Kuntosali Vellamo Melontastadionilla

  • Uimahallin melonta-allasvuorot talvikaudella veloituksetta

  • Toimitsija- ja ohjaajakoulutusta veloituksetta

  • Oikeus vuokrata kanoottipaikka seuran kanoottivajasta

  • Oikeus ostaa vuosittainen käyttöoikeus seuran kalustoon

Nuorisojäsenille (alle 19v)

  • Nuorisojäsen saa luvan käyttää ilmaiseksi seuran kalustoa melonnan valmennus- ja koulutustilaisuuksissa sekä seuran retkillä

  • Nuorisojäsen on oikeutettu -50% alennukseen kaluston käyttömaksusta.

  • Kaluston käyttöoikeus omatoimiseen melontaan on voimassa ilman maksua Joutjärvellä nuorisojäsenillä, jotka harjoittelevat harjoitusohjelman mukaisesti. Luvan käyttöoikeuteen myöntää nuorisojaosto (nuoriso@vesisamoilijat.fi).