Jäsensivu

Jäsenenä Vesisamoilijoissa käytämme SuomiSporttia

Vesisamoilijoissa on jäseniä yhteensä yli 300. Toiset osallistuvat aktiivisesti yhteismelontoihin ja osa meloskelee mielummin itsekseen. Joku käy vain kuntosalilla ja toisille talkoot ja vajan seinustalla tarinoiden kertoilu on toiminnan sydän. Vesisamoilijat on iso seura, mutta porukkaan on helppo päästä mukaan. Molemmissa melontakeskuksissamme on tarjolla jäsenistölle kanootti- ja varustepaikkoja. Kahvisaaren kanoottipaikkojen ja kaappien tilannetiedustelut; Sari Kesäniemi vajamestari@vesisamoilijat.fi / 044 062 1939. Joutjärvellä on vain kilpa ja kuntokajakkipaikkoja, lisätietoja Pasi Mäkelä / rata@vesisamoilijat.fi.

Kaluston käyttöoikeudella jäsen voi itse meloa vapaasti seuran kalustolla Kahvisaaressa ja Joutjärvellä. Avainmaksun maksamalla melomaankin pääsee milloin tahansa. Suurin vuosittainen seuran jäseniä yhteen kokoava tapahtuma on Lipun Lasku eli kauden päättäjäiset Kahvisaaressa. Paljon mahtuu kaikkea muutakin vuoteen, tutustu toimintaamme tarkemmin retket, talkoot, tapahtumat -sivulta. Liitythän myös facebookissa seuramme jäsenryhmään! SuomiSporttiin tulee omia ryhmiä klauden 2023 aikana

Seurassamme on monenlaista toimintaa tarjolla jäsenille yhteismelonnoista tekniikkaopetuksiin ja talkoista yhteisöllisiin tapahtumiin.

Seurassamme nuorisotoiminta on ympärivuotista. Kesästä 2024 meillä pyörii valmennus- ja harrasteryhmät.

Uimahallivuorot

Seuran allasvuoro on sunnuntaisin klo 19:30-21:30 Kivimaan uimahallilla. Joka toinen viikko lasten allasvuoron ajan ovat vain lapset altaalla ensimmäisen tunnin ja aikuiset pääsevät altaaseen viimeiseksi tunniksi.

Allasvuorot ovat talvikaudella syyskuusta huhtikuuhun. 

Liity uimahallin WhatsApp ryhmään https://vesisamoilijat.sporttisaitti.com/jasensivut/ sivuilla olevan liittymislinkin avulla. Sivuille kirjaudutaan omalla sähköpostiosoitteella ja unohtuneen salasanan voi tilata kirjautumissivulta. 

Uimahallissa harjoitellaan mm. pelastautumisharjoituksia ja eskimopyörähdyksiä ja välillä pelataan kanoottipooloa.

Osallistua voi kuka tahansa jäsen. Jokaisen on kirjattava käyntinsä kassalla olevaan nimilistaan.

Muistathan noudattaa uimahallin sääntöjä. Muista tulla ajoissa halliin, ulko-ovet menevät lukkoon klo 20.

Katso täältä voimassa oleva jäsenhinnasto

Jäseneksi liittyminen ja jäsenmaksun maksaminen

Jäseneksi liittyminen

Näin hankit jäsenyyden:

Aikuisjäsen: https://seurat.suomisport.fi/invite/711637e1-a02f-4148-b110-d859ad2b57e4

Uusi jäsen: https://seurat.suomisport.fi/invite/b47b9232-0afe-4547-b7a5-8def19c07216

Nuoriso jäsen: https://seurat.suomisport.fi/invite/cfe83325-52f0-4341-946e-b06aba338a17

SUOMISPORT
Jäsenedut


Nuorisojäsenille (alle 19v)