Nuorisotoiminta

Tällä sivulla infotaan seuramme nuorisotoiminnasta. Katso nuorten melontakurssit ja koululaismelonnat kurssit ja ryhmämelonnat -sivulta.

Uutuutena: nuorisolle valmistuu clubihuone Vellamo Melontastadionin toimistoon, jossa nuoret ja vanhemmat voivat rentoutua ja hengailla yhdessä. ps.sukkapakko !

Nuoriso on jaettu harraste- ja rata- ja kilparyhmään, jolloin pystymme tarjoamaan kaikille mielekästä tekemistä.


Harrasteryhmä on tarkoitettu niille, joilla ei ole kilpailullisia intressejä. Harrasteryhmässä on harjoituksia 2 - 3 kertaa viikossa ympäri vuoden. Ryhmässä melotaan monipuolisesti eri melonnan lajeja, Joutjärvellä sekä Kahvisaaressa. Harrasteryhmän toimintaa ohjaavia arvoja ovat liikunnan riemu, yhdessä tekeminen ja hauskanpito.


Rataryhmä on tarkoitettu ratamelonnasta kiinnostuneille. Rataryhmän toimintaa ohjaavia arvoja ovat mielekäs tekeminen, monipuolinen harjoitteleminen, rohkea osallistuminen sekä hyvä ryhmähenki ja ryhmässä toimiminen. Harjoituksia 2-4 kertaa viikko. Nuorella ei tarvitse olla menestyksellisiä tavoitteita ollakseen osa rataryhmää. Osallistuminen on tärkeintä ja mukaan kannustetaan tulemaan kaikkia.


Kilparyhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat harrastaa ratamelontaa tavoitteellisesti. Harjoituksia on 4-6 kertaa viikossa ympäri vuoden. Kesällä rataryhmän tavoitteena on osallistua Suomen Cup-kilpailuihin sekä päätavoitteena NMK kilpailuihin. Rataryhmän toimintaa ohjaavia arvoja ovat mielekäs tekeminen, monipuolinen harjoitteleminen, rohkea osallistuminen sekä hyvä ryhmähenki ja ryhmässä toimiminen. Rataryhmän harjoituksissa harjoitellaan asianmukaisella asenteella ja säännöllisesti. Rataryhmän harjoitukset 4-6 kertaa viikossa, riippuen nuoren tasosta ja iästä.


Nuorison päätavoite on NMK- kilpailut.

Rataryhmällä ja harrasteryhmällä omat WhatsApp ryhmät kaikkea tiedottamista ja kommunikointia varten.


Kauden 2024-2025 harjoitusvuorot rataryhmällä ovat perjantaisin höntsäliikunta Möysän ala-asteella sekä harrasteryhmällä sunnuntaisin allaspulju Kivimaan uimahallilla. Kesän toiminnot tarkentuvat lähempänä kesää.

Lisätietoja nuorisotoiminnasta nuoriso@vesisamoilijat.fi


Apujoukoille tarvetta

Nuorten vanhemmat ovat tervetulleita mukaan nuorisojaoston toimintaan.

Otamme kaikki kiinnostuneet ohjaajat ja apuohjaajat ilolla vastaan auttelemaan nuorisotoiminnan pyörittämisessä. Ilmoittautumiset apujoukkoihin nuoriso@vesisamoilijat.fi 

Melontakoulut 2024

KAUDEN 2024 melontakoulujen ilmoittautuminen on alkanut! Ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu SuomiSport sovelluksessa. Klikkaa siis allaolevaa haluamasi melontakoulun linkkiä

Lasten ja nuorten melontakoulut

4.-7.6.2024 (ti-pe klo 17-19:30) https://www.suomisport.fi/events/dded1081-87da-43a2-8984-6f46e41ca054


17.-20.6.2024 (ma-to klo 17-19:30) https://www.suomisport.fi/events/a556b48e-5e1a-415d-a7ec-5259edbf6486


1.-4.7.2024 (ma-to klo 12-14:30) https://www.suomisport.fi/events/38814fd3-ca67-4481-97a4-ff04b6693d5a


Tutustuthan toimitusehtoihin ennen tilaamista.

Mukaan et tarvitse omia melontavarusteita. Mukavat sään mukaiset liikuntavaatteet ja reipas mieli riittävät hyvin. Varmuuden vuoksi on hyvä olla mukana myös pyyhe ja vaihtovaatteet

Melontakoulun maksaminen

Melontakoulun maksaminen tapahtuu Suomisportissa. Suomisport tili tulee luoda aikuisen nimellä ja lapsi tai lapset liitetään aikuisen tiliin.

Rataryhmä 2024

Rataryhmän pääohjaajana toimii Pasi Mäkelä (p. 040 575 1941).

Ratamelontaryhmällä on oma whatsapp ryhmä viestintää varten ja siellä myös tiedotetaan harjoituksista.

Harrasteryhmä 2024

Harrasteryhmän ohjaajia ovat Lotta, Helmi, Inka, Manu ja Pasi.

Harrasteryhmän viestintä tapahtuu olemassa olevan Nuorisotoiminta whatsapp ryhmän kautta. 

Nuorisotoiminnan maksut 2024

Nuorisotoiminnan maksu on vuodelle 2024 100€ sekä valmennus- että harrasteryhmäläisille. Maksu sisältää jäsenmaksun sekä ohjatun toiminnan maksun. Ohjattuun melontatoimintaan kuuluu kesän säännöllisesti pyörivät melontaharjoitukset sekä talvella koulun salivuoro ja joka toinen viikko melontavuoro uimahallilla.