Vesisamoilijat ry

Vesisamoilijat ry on perustettu 1950. Seurallamme on Lahdessa kaksi melontakeskusta, Kahvisaari ja Joutjärvi. Vesisamoilijat on vahva lasten ja nuorten liikkuttaja ja kasvattaja. Seurasta on tullut useita MM- ja Olympiatason urheilijoita.

Seurassamme liikkuu myös iso määrä aikuisia ja senioreita. Seura järjestää kesäisin iltamelontoja, retkiä ja erilaisia koulutuksia. Talvisin harjoitellaan melontaa, eskimoita ja pelataan pooloa uimahallivuoroilla.

Kahvisaari sijaitsee Niemen Venesatamassa Vesijärven rannalla, osoitteessa Kipparinkuja. Kahvisaaressa on retkimelontatukikohta, jossa kajakkipaikkoja on runsaasti. Saaressa on yksityiskanoottivaja seuralaisten omia kajakkeja varten, vuokrakanoottivaja sekä vuokrattavat rakennukset: Päärakennus ja Rantasauna sekä Arvola, jossa myös Suomen Melontamuseo sijaitsee.


Vellamo Melontastadion sijaitsee Joutjärvellä osoitteessa Uimarannankatu 3 . Joutjärvellä on kilometrin mittainen melontarata ja joka kesä järvellä järjestetään ratamelontakilpailuja, niin seuran omia kuin kansallisiakin. Isoimmat mittelöt ovat olleet Nuorten MM-kilpailut ja  PM kilpailut kahdesti. Nuorisotoiminta on keskittynyt Joutjärvelle, joka on turvallinen ympäristo lasten ja nuorten meloa. Joutjärvellä sijaitsee myös seuran jäsenien käytössä oleva punttisali.

Ajankohtaista

3.8.2023 Kahvisaaren kalustovuokraus iltamelontojen ajan poikkeuksellisesti suljettu

Kahvisaaressa ei kalustovuokrausta iltamelontaa varten torstaina 3.8.2023


Lahdessa järjestetään 3-6.8.2023 pienten lajien SM-viikko

Vesisamoilijat ovat järjestämässä melontatapahtumia SM-viikolla Joutjärvellä, Vellamo-stadionilla. 

Torstaina 3.8 klo 17-20 kisataan short track SM-melonnoissa Joutjärvellä. YLE Areenassa lähetys alkaa klo 18.55 ja TV2 klo 22.15 

Perjantaina 4.8 klo 16.30 alkaa maratonmelonnan SM-kilpailu Vellamo-stadionilla, Joutjärvellä. 


Joutjärvellä kisataan myös Coastal Beach Sprintissä torstaina 3.8 klo 13-20 ja 4.8 klo 11-16. Samoin Joutjärvellä soudetaan puuvenesoudun Sprint-SM perjantaina 4.8 klo 9-14. Puuvenesoutukilpailu lähetetään YLE Areenassa perjantaina 4.8 klo 12.55 ja TV2 klo 14. 


Lisätietoja ja SM-viikon ohjelma: https://sm-viikko.fi/lahti/


Kilpailuihin katsojilla vapaa pääsy! Tervetuloa seuraamaan kisoja!


Ratamelonnan SM-osa 1 sekä Suomen Cup 5 Vellamo melontastadion Lahti 15.-16.7.2023

Ratamelonnan SM-osa 1 sekä Suomen Cup 5 melotaan Vellamo melontastadionilla Lahdessa 15.-16.7.2023
Kilpailusivusto

Ilmoittautuminen


Melonnan Suomen CUP 3 Vellamo melontastadion Lahti 17.6.2023

Kahvisaaren torstaimelonnat alkavat 8.6.2023

Lisätietoa löydät sivulta Retket ja tapahtumat.


Lasten ja nuorten melontakoulujen ilmoittautuminen on alkanut

Lasten ja Nuorten melontakoulujen ilmoittautuminen on avautunut. Ilmoittautumisohjeet, sekä koulujen kuvaukset löytyvät Kurssit ja ryhmämelonnat -sivulta.


Aikuisten melontakurssien ilmoittautuminen on alkanut 

Aikuisten melontakurssien ilmoittautuminen on avautunut. Ilmoittautumisohjeet, sekä kurssien kuvaukset löytyvät Kurssit ja ryhmämelonnat -sivulta.


VUODEN 2023 JÄSENMAKSUT LASKUTETAAN SUOMISPORTIN KAUTTA

Olemme lähettäneet kaikille jäsenille sähköpostikutsun liittyä Suomisporttiin. Jatkossa viestintä ja laskutus tapahtuu Suomisportin kautta. 
Jos et ole kuitenkaan liittymiskutsua saanut, niin ota yhteyttä talous@vesisamoilijat.fi