Tilavuokraus

Kahvisaari sijaitsee Vesijärven rannalla, Niemen Venesataman kupeessa. Kahvisaaressa toimii retkimelontatukikohta.

Kahvisaaren tiloja vuokrataan erilaisiin tilaisuuksiin pääasiassa kesäaikaan 1.5.-31.10. Tiloja ovat erikseen Päärakennus, Arvola ja Rantasauna. Tilavuokrien yhteyteen on mahdollista yhdistää ohjattu melontatuokia kauniilla Vesijärvellä.

Rantasauna

Kahvisaaren rantasaunaan mahtuu kerralla saunomaan 4-5 henkilöä. Saunassa  on pieni takkahuone, jossa mahtuu olemaan n. 10 hlöä. Rantasaunan vieressä on grillitila.

Rantasaunasta on erinomaiset uintimahdollisuudet mutta veteen hyppääminen on ehdottomasti kielletty matalan rannan takia. Takan saa myös sytyttää luomaan tunnelmaa.

Päärakennus

Päärakennuksessa on mahdollista järjestää pieniä perhetilaisuuksia. Ruokailemaan mahtuu kerralla noin 40 henkilöä. 

Erillinen keittiö ja baaritiski auttavat valmisteluissa ja tarjoiluissa. Suureen jääkaappiin voi tuoda juomat jäähtymään jo ennakolta.

Pihalle voi pystyttää säävaraksi suuren teltan, jolloin isommatkin hääryhmät pääsevät nauttimaan kesähäistä saaressa. 

Päärakennuksessa on ilmalämpöpumppu.

Arvola

Arvolassa sijaitsee kokoustila ja keittiö. Arvolassa pitää majaansa myös Suomen Melontamuseo, jonka esineistöstä osa on esillä vitriineissä kokoustilan ympärillä.

Arvola lämpenee tai viilenee ilmalämpöpumpulla.

Vuokrausehdot ja hinnasto

Hinnasto

Rantasaunan vuokraus 

max 5 tuntia

su-to 200 €

pe-la 250 €

lisätunnit 25 €

Päärakennuksen vuokraus

300 € / 12h

Arvola

150 € / 12h

Vuokrattujen tilojen siivous tilattaessa

70 € / h

Aikarajat sovittava vuokrattaessa, pidemmät ajat hinnoitellaan erikseen.‬ Vuokraaja hoitaa tilojen siivouksen. Tilavuokraus -20 % jäsenedulla henkilöjäsenille omaan käyttöön, edellyttää yli vuoden jäsenyyttä.  

Laskutuslisä 10 €, minimilasku 50 €. 

Vuokrausehdot

Vuokraajan vastuulle siivouksessa kuuluu

Varauksen maksaminen

Varauksen yhteydessä sinun on jätettävä mahdolliset laskutustietosi. Varauksen vahvistuksen yhteydessä saat viitenumeron ja tilinumeron. 

Laskutusperuste syntyy heti, kun sinulle luovutetaan tilojen avaimet tai viimeistään 24 tuntia ennen varauksen sovittua alkuhetkeä. Avainten luovutuksen jälkeen varauksesi ei ole peruutettavissa. 

Tutustuminen ja avainten luovutus

Pääset tutustumaan tiloihin kesä- ja elokuun välisenä aikana Kahvisaaren aukioloaikoihin (päivittyvät myöhemmin) sekä tiistai- ja torstai-iltaisin klo 17-20 iltamelontojen aikaan. 

Voit myös yrittää sopia jonkin muun näyttö- tai avainten luovutusajan 3 vrk:n varoituksella sähköpostitse: toimisto@vesisamoilijat.fi 

Tarjouspyyntölomake ja tiedustelut

Tilojen varaukset teet seuraavasti:

Tarkista hinnaston sisältö ja kalenterista alta pari sinulle sopivaa vapaata ajankohtaa ja täytä sen jälkeen tarjouspyyntölomake.

Tiedustelut sähköpostitse talous@vesisamoilijat.fi tai WhatsApp 040 536 9764